FC Vysočina BFC Vysočina B
9.kolo, neděle 8.5.2011, 16:00
0:1
(0:1)
Jipap PřibyslaviceJipap Přibyslavice
 
Branka: Nestrojilová Daniela
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kolouchová - Němcová (Drnková), Francálková, Krejčová, Procházková - Sedláková (Haubertová), Neckařová, Walicová (Dušková) - Zadinová (Suchánková), Šťastná, Kručayová (Eliášová)
 

Komentář

Hodnocení trenéra Bohouše Fialy: "Další utkání sehrála juniorka s Přibyslavicemi. A bylo to hodně smolné utkání, ve kterém naše holky ve druhém poločase neproměnily několik velmi dobrých šancí. První poločas byl vyrovnaný. Naše holky měly dvě nebezpečné situace před brankou soupeřek, ale brankou neskončily. Několikrát jsme ohrozily brankářku i střelou z dálky, ale neúspěšně. Hostující holky zahrozily dvakrát po přímých kopech. Po prvním jsme měly štěští, když míč doslova poskakoval na brankové čáře. Při druhém v 37.min zaspala naše obrana a hosté se lehce ujaly vedení 0:1. Ve druhém poločase naše holky zvýšily úsilý a staly jsme se lepším týmem. Zatlačily jsme soupeřky na jejich polovinu a ty se jen vyjímečně dostaly na tu naší a žádnou šanci si proti dobře hrající obraně už ve druhém poločase nevytvořily. Za to naše holky jich měly několik. Hostující brankářka však byla pozorná a měla i štestí. Největší šance měly B.Zadinová, když ze tří metrů při dorážce střely od P.Kručayové trefila na půl ležící brankářku a druhou P.Francálková, která šla sama na brankářku. Za zmínku stojí ještě pěkná střela A.Sedlákové, kterou brankářka pěkně kryla. Byly ještě další šance a možnosti. Především ve druhém poločase holky hrály dobře, včetně náhradnic. Byla vidět velká vůle po vítezství, jen to štěstí nám nepřálo. Chválím celý tým za bojovnost a pěkný výkon."

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu