FC Vysočina BFC Vysočina B
10.kolo, sobota 14.5.2011, 13:30
4:0
(1:0)
OkříškyOkříšky
 
Branky: Neckařová 2, Kručayová, Haubertová
Diváci: 0
FC Vysočina B: Kolouchová - Drnková (Dušková), Krejčová, Procházková - Francálková - Sedláková, Neckařová, Krpálová (Walicová) - Kručayová (Suchánková), Šťastná (Haubertová), Zadinová (Eliášová)
 

Komentář

Juniorky výsledkově napodobily své starší kolegyně. Proti Okříškám však nepředvedly tak dobrý výkon, jako minule proti Přibyslavicím. Utkání bylo od začátku spíš bojovné. Našim holkám se nedařilo a dlouho se hledaly. Trochu uklidnění přinesla 29.min, kdy se z trestného kopu trefila Neckařová a brankářka hostí si vybrala slabší chvilku. Poločas jsme tak vyhrály 1:0. Ve druhém poločase se holky zlepšily, ale pořád to nebylo ono. Postupně se však stávaly o něco lepším týmem a v zakončení nám tentokrát přálo i štěstí. V 59.min se z hranice velkého vápna trefila levačkou Kručayová. Žádná velká rána, ale míč zapadl přesně k tyči a vedly jsme 2:0. Povedly se i některé pěkné věci. Dva úniky po levé straně předvedla Walicová, branku však nedala. Po přenesení hry z pravé strany od Sedlákové se do šance dostala znovu Walicová, ale branku netrefila.  V 81.min zahrávala rohový kop Neckařová a míč se zatočil přesně k zadní tyči a skončil v brance - 3:0. V 85.min po dalším rohovém kopu se před brankou nejlépe zorientovala mladá Haubertová a zvýšila na konečných 4:0. Holky se dlohou trápily a výkon nebyl optimální. Až v závěru se nám dařilo hrát pohlednější fotbal.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu