FC VysočinaFC Vysočina
20.kolo, neděle 17.4.2005, 17:00
1:1
(1:1)
MostMost
 
Góly: 54. Kaplan - 59. Pilař. Rozhodčí: Adam - Ardeleánu, Douda. ŽK: Bartoš - Sitarčík.
Diváci: 780
FC Vysočina: Vorel - Bartoš, Šourek, Kadlec, Liška - Štohanzl (86. Pacholík), Baštař, Lovětínský, Malínek, Vladyka - Kaplan (57. Simr).
Most: Svoboda - Hranička (79. Jamrich), Zábojník, Novotný, Sitarčík - Macek, Škoda, Pilař, Poláček - Siegl (87. Jendruščák), Brzezina (75. Boček).
 

Komentář

Fotbalisté FC Vysočina v odvetné části II. ligy počtvrté v řadě neprohráli. Včera remizovali na domácím stadionu s lídrem tabulky z Mostu 1:1.

„Nemáme se za co stydět. Nemůžu svému mužstvu vůbec nic vytknout, snad jen ten jeden obdržený gól,“ pravil po utkání jihlavský kouč Karel Večeřa. „Tu branku Mostu jsem však, přiznám se, ani pořádně neviděl, protože jsem se v té chvíli zajímal o to, co je s Tomášem Kaplanem,“ dodal trenér.

Domácí tým poslal právě Kaplan v 54. minutě do vedení, když hlavou skvěle usměrnil Bartošův centr. Ovšem při gólu se zranil a zanedlouho musel vystřídat. Místo něj přišel na trávník Pavel Simr.

Pět minut po jihlavské brance však za Most vyrovnával Pilař, který precizně zamířil k pravé tyči.

„Před zápasem bych byl s remízou spokojený, věděli jsme, že nás v Jihlavě čeká hodně těžká práce,“ řekl kouč Severočechů Přemysl Bičovský. „A po utkání jsem za ten bod opravdu rád. Myslím si, že výsledek je asi spravedlivý,“ dodal šéf hostující lavičky.

V úvodním poločase ale hrála prakticky jen Vysočina. Hosté vystřelili na Michala Vorla, který ve druhé lize nastoupil na jaře poprvé, pouze jedinkrát! „Vlastně až v poledne před zápasem jsem se definitvně rozhodl, že Vorla postavím. Ptal jsem se ho, jak se cítí a on chtěl chytat, i když stoprocentně v pořádku ještě není,“ pověděl Večeřa.

Smolař Kaplan, jediný střelec Jihlavy v zápase, se mohl trefit už ve 22. minutě, jenže po Bartošově střílené přihrávce, jež prošla jednomu z beků Mostu mezi nohama, otřel balon jen o levou tyčku Svobodovy brány.

Po přestávce už nebyla optická převaha Jihlavských tak patrná, ti přesto nadále o dost iniciativnější než protivník, jehož sestavu zdobily i kdysi sparťanská esa Jiří Novotný a Horst Siegl.

V nastaveném čase mohl zajistit Vysočině tři body Lovětínský, jehož střelu odstínila hostující obrana na roh. Ještě předtím však hostující Pilař v ideální pozici hlavičkoval nad.

 
Zápasy
7.kolo | Most - FC Vysočina | 1:1
20.kolo | FC Vysočina - Most | 1:1
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu