TáborskoTáborsko
Turnaj, středa 13.7.2011, 16:00
1:2pen
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 26. Krutý (pen.) - 75. Kostečka. Penalty proměnili: Sedláček, Krutý, Schneider, Šilinger - Kostečka
Diváci: 0
Táborsko: Fišan - Mach, Ciferský, V.Vukadinovič, Koutný, Kotrba, Nesvadba, Kostečka, Šturma, Javorek, Kalášek (20. Tenkl, 41. Dobal, 60. Rosůlek).
FC Vysočina: Rožník (57. J.Procházka) – Kryštůfek, Fadrný, Filip, Šilinger - Karlík (41. Vacek) – Demeter, Schneider, Krutý, Kosak – Sedláček.
 

Komentář

Sezimovo Ústí do zápasu nasadili papírově silnější sestavu, než proti Viktorii Žižkov. Naopak v jihlavském týmu opět nastoupil velký počet mladých hráčů. Ve velkém horku přišla první nebezpečná střela v 15. minutě, kdy z velké dálky střílel Kostečka. Míč před Rožníkem nepříjemně zaplaval a brankář měl co dělat, aby míč vyrazil do bezpečí. Ve 22. minutě se po centru Demetera do míče hezky hlavou položil Kosak a brankář Fišan musel rychle na zem. Ve 26. minutě Ciferský fauloval Kosaka a sudí pískl penaltu. Tu zahrával Peter Krutý a mířil přesně k pravé tyči – 0:1. O tři minuty později vstřelil Sedláček druhý gól Jihlavy, ten ale kvůli ofsajdu neplatil. Ve 33. minutě zahrával Karlík přímý kop, který letěl jen těsně nad břevnem brány Sezimova Ústí. Poslední nebezpečnou střelu první půle předvedl Sedláček po centru Demetra. V dobré pozici však nezakončil přesně.

Vysočina druhou část zahájila velkou šancí v podobě nebezpečné hlavičky Fadrného. Jeho pokus z brankové čáry odhlavičkoval Koutný. Na druhé straně v 50. minutě z hranice velkého vápna střílel Šturma a brankář Rožník měl co dělat, aby míč vyrazil. V 56. minutě centroval Demeter, který našel hlavu Filipa. Ten zamířil mimo. V 65. minutě poslal Šilinger do šance Sedláčka, který ale míč přebíral až příliš blízko před brankářem a nedokázal vystřelit. Zápas už se chýlil ke konci, tempo začalo uvadat, když Sezimovo Ústí dokázalo vyrovnat. Pět minut před koncem se střelou z hranice šestnáctky prosadil Kostečka – 1:1. Sezimák dokonce mohl zápas otočit, neboť v 78. minutě Vukadinovič poslal přesný pas na Rosůlka, který nikým neatakování z třinácti metrů vystřelil nad.

O 3. místu na turnaji tak rozhodl penaltový rozstřel. V něm za Jihlavu postupně uspěli Sedláček, Krutý a Schneider, za Sezimovo Ústí skóroval Kostečka a proti Procházkovi se netrefili Kotrba a Šturma. O jihlavské penaltové výhře tak ve 4. sérii rozhodl přesnou ranou k tyči Šilinger.

 
Zápasy
2.kolo | Táborsko - FC Vysočina | 0:1
16.kolo | FC Vysočina - Táborsko | 4:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu