FC VysočinaFC Vysočina
6.kolo, sobota 1.10.2011, 11:00
2:1
(2:0)
1.FC Olomouc1.FC Olomouc
 
Góly: 34. Macháčková, 45.M. Žampová (PK) - 63. Pavláčková. Rozhodčí: Reich - Kučera, Staněk
Diváci: 40
FC Vysočina: Havrdová - Francálková (87. Ryšavá), M.Žampová, Štefaniková, Wasserbauerová - Macháčková, P.Žampová, Lačná, Z.Žampová - Čechová, Vinická
 

Komentář

Hodnocení trenéra Josefa Žampy: "Domácí hráčky předvedly slušnou partii. Diváci mohli vidět několik dobře vypracovaných šancí, jichž ale bohužel většina zůstala neproměněna. Stále se potýkéme s koncovkou. Na jeden vstřelený gól ptřebujeme mnoho šancí. Holky většinu finálních přihrávek zahrají nepřesně, a to celé mužstvo dostává pod tlak přečíslením. Na druhou stanu je dlužno říci, že se Jihlavanky už delší dobu vyrovnávají s několika zraněními, takže se neustále mění sestava a co je nejhorší, že se střídají i posty, na kterých děvčata hrají. Ve zúženém hráčském kádru není dostatek času na úplné doléčení zranění a to nás stojí mnoho sil. Tudíž je možno holky pochválit, že dokázaly už pátý zápas v řadě neprohrát.

O bodovém zisku se rozhodlo první půly, kdy ve 34. minutě středopolařka Lačná našla nabíhající P.Žampovou do pravého křídla, ta přesnou přihrávkou předložila gólovku Macháčkové, která se na podruhé z těsné blízkosti branky nemýlila. Ve 45 minutě se po přesné přihrávce mezi obranu hostů prodrala Čechová, která byla ve vápně faulována. Z pokutového kopu si připsala další branku M.Žampová. Do druhé poloviny domácí hráčky nastoupily s dvoubrankovým náskokem, a zdálo se, že je o všem rozhodnuto. Jenže hostující celek se nenevzdával a po nedorozumění stoperky Štefanikové a záložnice Z.Žampové došlo v 63. minutě k přečíslení a jejich rychlá útočnice proměnila nabídnutou šanci. V té chvíli se role na hřišti obrátily, hostující tým převzal iniciativu a slušnými kombinacemi dokázal Jihlavavanky přehrávat.  Hostující tým si vytvořil několik slibných šancí, které však svou nepřesností nedokázal využít a nebo je vychytala domácí golmanka. Konec zápasu se dohrával spíš ve středu pole a v nervózním duchu. Tím vznikalo mnoho nepřesností na obou stranách a vytratil se fotbalový um."

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu