Lokomotiva BrnoLokomotiva Brno
7.kolo, sobota 8.10.2011, 11:00
4:3
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 7. a 52. Holcmannová, 40. Pitharasová, 65. Z.Holcmannová - 15. a 71. Procházková, 76. Štefaniková
Diváci: 0
FC Vysočina: Havrdová - Jančíková, M.Žampová, Štefaniková, Dáňová - Z.Žampová, Šerá, Lačná, Macháčková - Čechová (Francálková), Procházková
 

Komentář

Hodnocení trenéra Josefa Žampy: "Jihlavské holky nastoupily k zápasu ve změněné sestavě, jak je již po čtvrtý zápas běžné. To se projevilo  brankou už v 7. minutě, kdy se po skrumáži ve vápně a nedorozumění hostující obrany nejlépe zorientovala Holcmannová, která nezaváhala. Na to však hostující hráčky dokázaly odpovědět v 15. minutě. K rohovému praporku se postavila Šerá, po vyraženém balonu zkusila štěstí Procházková a domácí nešťastnou tečí dopravily míč do vlastní branky. Další minuty se hrál úhledný a kombinační fotbal. Až přišla 40. minuta, kdy se nesmyslně levá záložnice Z.Žampová otočila s míčem a zahrála malou domů, kterou vystihla domácí Pitharasová a nemýlila se podruhé.

Po změně stran jihlavanky přidávaly na tempu a jak už to chodí, znova smolně v 52. minutě inkasovaly poté, co Havrdová neudržela míč a z těsné blízkosti ho domácí Holcmannová dopravila do prázdné branky. Ještě jednou se podařilo domácím skórovat v 65. minutě, kdy neuhlídala levá obránkyně Jančíková domácí Holcmannovou a ta naposledy pokořila hostující golmanku Havrdovou. Jihlavanky předváděly svoji pěknou kombinační hru a stále získávaly převahu na hřišti. To bylo patrné v 71. minutě, kdy se po vyražené střele domácí golmankou na vzdálenost pokutového kopu nemýlila hostující útočnice Procházková. Po necelých pěti minutách jihlavské holky přidaly další trefu po rohovém kopu, kdy dopravila míč tečí do domácí branky Štefaniková. V tu chvíly jihlavanky zavřely domácí, ovšem to se jim už do konce zápasu nepodařilo skórovat.

Holky z Vysočiny se stále potýkají s velkou marodkou a zraněními. To je patrné i z hodně inkasovaných branek, kdy golmanka Havrdová musí nastupovat k zápasům s nedoléčenými zraněními a tím oslabuje celý tým jak herně, tak psychicky!
I přes to všechny holky zaslouží pochvalu, že se dokáží k zápasům vyhecovat, hrají "srdíčkem", a daří se jim doposud držet přední příčky v tabulce."

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu