FC VysočinaFC Vysočina
7.kolo, neděle 7.9.2003, 17:00
0:1
(0:0)
Hradec KrálovéHradec Králové
 
Gól: 61. Breda. Rozhodčí: Handlíř.
Diváci: 1480
FC Vysočina: Vorel - Baštař, Kadlec (56. Šourek), Čep, Kotrys - Veselý, Večeřa (72. Pacholík), Vladyka, Liška, Hošťálek (56. Navrátil), Kaplan.
Hradec Králové: Podhajský - Kalousek, Zemánek, Lukáš, Šmarda - Klapka, Mooc (68. Kubeš), Jirsák, Jůn, Bouška (78. Rolko), Šebek (46. Breda).
 

Komentář

FC Vysočina nevyzrál ani na druhého exligistu, už 370 minut nezná gólovou radost a klesl na tristní 15. příčku druholigové tabulky. Na konci snažení stál nemilosrdný rodák z Havlíčkova Brodu David Breda.

Nebyl to fotbal pro fajnšmekry a první půle patřila votrokům. V 8. minutě nespustila domácí ofsajdová past, ale Bouška si sám před Vorlem s koncovkou naštěstí netykal. Nervózní a zakřiknutí Jihlavané tahali za kratší konec. Kalouskova jedovka šla nad a ve 30. minutě našel výborný Jirsák na šestnáctce Jůna, jehož přízemní střelu vytlačily oči všech přítomných těsně vedle pravé tyče. Ve 37. minutě viděl celý stadion ruku Lukáše, od které se odrazil Veselého pokus, pouze sudí Handlíř zastával jiný názor. Zábleskem byl Kadlecův trestný kop ze 42. minuty, který prosvištěl nad levou šibenicí Podhajského.

Po přestávce domácí skutečně našlápli k náporu, ale chyběl jim nápad a bojovnost šla často na úkor fotbalovosti. Platonický tlak přerušil rozhodující úder hostů. Akci ze 60. minuty založil Jirsák, Jůnův centr nešel uprostřed velkého vápna Bredu a ten zamířil placírkou z voleje přesně k tyči. Na domácí sedla křeč, která se promítla i do jediné gólem zavánějící akce. V poslední minutě šel Kaplan do souboje s Podhajským jako tank. Po střetu se míč odrazil k volnému Pacholíkovi, ale pro toho byla opuštěná brána malá. Kalvárie pokračuje.

 
Zápasy
7.kolo | FC Vysočina - Hradec Králové | 0:1
22.kolo | Hradec Králové - FC Vysočina | 0:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu