LíšeňLíšeň
21.kolo, sobota 21.4.2012, 10:00
2:4
(1:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly Vysočiny: 15. Kolčava, 32. Vedral, 45. Novotný, 63. Čermák
Diváci: 0
FC Vysočina: Steinbauer - Ločárek, Vedral, Navrkal, Kolčava - Sargsyan, Vitásek (48. Horký), Novotný, Čermák (65. Pokorný) - Bajer (51. Látera), Šimončič.
 

Komentář

Hodnocení trenéra Kamila Průši: "Utkání proti poslednímu týmu tabulky se hrálo na téměř nezpůsobilém hřišti v Podolí u Brna. Nerovný terén nám neumožňoval hrát kombinační hru. Domácí šli do vedení po hezky provedené brejkové situaci. Brzy se nám však podařilo vyrovnat po přesném centru Sargsyana, který našel Kolčavu. Výsledek jsme ještě do poločasu otočili. Po rohovém kopu se prosadil Vedral. Druhý poločas se více odehrával uprostřed hřiště. Hru jsme měli pod kontrolou a soupeře jsme do žádných šancí nepouštěli. Třetí branku vstřelil Novotný po individuální akci. Domácím se však podařilo snížit na jednobrankový rozdíl po naší chybě uprostřed hřiště. Žádné zdramatizování zápasu jsme nedopustili. Naopak Čermák vsítil naší čtvrtou branku, která uzavřela utkání a potvrdila naše zasloužené vítězství. Oceňuji domácí za to, že nechtěli pouze stát před svým pokutovým územím, bránit a odkopávat míče co nejdále od své branky, jako to ve středu proti nám praktikovalo Znojmo."

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu