FC VysočinaFC Vysočina
26.kolo, středa 6.6.2012, 17:15
3:1
(1:1)
KroměřížKroměříž
 
Branky: 18. Sargsyan, 70. Bajer, 70(+2). Šimončič - 29´
Diváci: 0
FC Vysočina: Steinbauer - Vitásek, Vedral (29. Ločárek), Horký, Kolčava (39. Pecina) - Látera (35. Šimončič), Novotný, Sargsyan, Čermák - Bajer, Pech (60. Pokorný).
 

Komentář

Hodnocení trenéra Kamila Průši: "Věděli jsme, že nás nečeká jednoduché utkání. Kroměříž již na podzim proti nám zahrála velmi dobře. V první půli jsme podali solidní výkon. Měli jsme více ze hry, ale podařilo se nám vstřelit pouze jednu branku, kdy se po faulu na Čermáka trefil krásnou střelou z přímého kopu Sargsyan. Obrovské šance neproměnil Látera a Pech. V závěru první půle stihla Kroměříž vyrovnat po rychlém protiútoku po naší levé straně. Ve druhé půli mohla jít do vedení Kroměříž. Dvakrát nás podržel Steinbauer a jednou šla střela jen těsně vedle naší pravé tyče. My jsme si vytvořili tlak až v posledních deseti minutách. Blízko ke gólu byl Ločárek. Nakonec se nám podařilo vsítit vítěznou branku v poslední minutě, když byl Bajer na správném místě a pohotově dorazil míč do prázdné branky. Ve druhé minutě nastavení se prosadil Šimončič, který zužitkoval kolmou přihrávku Sargsyana. Mám radost z toho, že hráči makali až do samotného závěru. Sportovně musím uznat, že si Kroměříž nezasloužila prohrát. Dnes jsme měli potřebné štěstí. To jsme však ve spoustě předešlých utkáních neměli."

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu