Ml. BoleslavMl. Boleslav
17.kolo, sobota 17.11.2012, 13:30
2:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól Vysočiny: Demeter.
Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour - Rejthar, Kriegsmann, Hanousek, Ločárek (28. Ujčík) - Hron (70. Dvořáček), Demeter, Pedro, Klusák - Maruš, Kelbler.
 

Komentář

"Odehráli jsme podobné utkání jako proti Teplicím. Boleslav hraje o první místo v soutěži a má opravdu velkou sílu. Znali jsme přednosti soupeře a snažili jsme se nepustit domácí k jejich hře a k naučeným automatizmům, které ve hře mají. Přesto udávala Boleslav tempo hry a byla více na míči. Dobře jsme bránili, hráli agresivně a soupeře pouštěli do našeho pokutového území jen velmi málo. Těžko se domácí prosazovali a hrozili většinou ze standardních situacích. I v tomto utkání byl největší rozdíl ve kvalitě v práci s míčem pod tlakem soupeře. Měli jsme po zisku míče velké problémy dostat se do prostorů kam jsme potřebovali. Naše hra byla nepřesná, pomalá a nebo jsme zvolili velmi špatné řešení situací a okamžitě jsme šli opět do ztráty míče, proto nejsme schopni se prosadit a vytvořit si dostatek příležitostí ke vstřelení branky.
Ve druhé půli jsme se ještě zlepšili a podařilo se nám po střele ze střední vzdálenosti a po chybě domácího brankáře vstřelit vedoucí branku utkání. Tím jsme si vytvořili výhodnou pozici pro bodový zisk. Bohužel jsme dvakrát inkasovali ze standardní situace a utkání nezvládli. První branku jsme inkasovali po katastrofálním bránění rohu soupeře, kdy jsme pro mě zcela nepochopitelně nepokryli dva hráče soupeře a ten úplně sám vyrovnal. Druhou branku jsme inkasovali po autovém vhazování, kde jsme po rychlém rozehrání špatně pokryli hráče soupeře a ten obešel všechny naše bránící hráče a zakončil svou akci k tyči.
Dvakrát jsme inkasovali po standardní situaci soupeře, i když jsme hráče několikrát upozorňovali, že se jedná o největší zbraň soupeře. Mužstvo přistupuje k utkáním velmi dobře, kluci makají, dřou a chtějí vyhrávat, ale to je pro mě samozřejmostí. Schovávat se za tyto věci by byl naprostý alibismus. Musí si uvědomit, že je potřeba hrát utkání po celý čas v maximální koncentraci a zodpovědnosti, která dnes chyběla u dvou standardních situací a to nás stálo body, je to příliš vysoká daň za to, že si někteří jedinci nesplní svou práci na hřišti. Je to pro mě naprosto nepochopitelné a neakceptovatelné. Nepodali jsme dobrý výkon, bojovali jsme, dřeli, ale bylo to prostě málo. Soupeř byl kvalitativně jinde a byl prostě lepší, přesto jsme zde mohli získat nějaké body. Musíme se pokusit získat body v posledním utkání na Bohemians 1905 a udržet si poměrně solidní pozici pro jarní část sezóny." ohodnotil utkání trenér David Oulehla.

 
Související
Aktuálně

Vojtěch Lampíř: Varnsdorfu se musíme vyrovnat v intenzitě hry

Snad s žádným celkem současné FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nemá FC Vysočina tak mizernou bilanci, jako překvapivě s Varnsdorfem. Platí to nejen pro venkovní duely, ale též pro ty domácí. A právě proti tomuto nepopulárnímu soupeři v pátek 3. května od 18:00 hodin Jihlava nastoupí s nutností bodovat naplno. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu