PardubicePardubice
29.kolo, sobota 29.5.2004, 17:00
2:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 79. Bakeš (PK), 90. Bukač. Rozhodčí: Čuřín - Pinkas, Lhoták. ŽK: Martinčík, Němeček, Krutý - Čep.
Diváci: 550
Pardubice: Šimon - Palát, Němeček, Šimáček, Martinčík - Kučera, Bakeš, Kaciáň (77. Moník), Krutý - Púčala (90. Jandík), Bukač.
FC Vysočina: Vorel - Bartoš, Šourek, Čep, Baštař (61. Veselý) - Vaculík (89. Kadlec), Vladyka, Večeřa, Kotrys - Hošťálek, Malínek (77. Navrátil)
 

Komentář

Fotbalisté FC Vysočina po osmi zápasech bez porážky narazili a města perníku odjeli bez bodu. Stalo se tak v zápase 29. kola, kterému by po dle průběhu slušela spíše remíza.

Utkání celků z horní poloviny tabulky jinak pohledného fotbalu příliš nenabídlo. Na hrbolatém terénu převažovaly po celých devadesát minut spíše nepřesnosti, obě mužstva upustila od kombinačních akcí a míče spíše nakopávala. V prvním poločase si Pardubice i Jihlava vytvořily po jedné gólové šanci. Bukač poslal v 5. minutě otočku z malého vápna do Vorla, jihlavská příležitost byla stoprocentní. V 18. min. běžel Malínek sám od poloviny hřiště na Šimona, ale na domácího brankáře nevyzrál.

Ve druhé půli zatrnulo domácím příznivcům v 60. minutě při dělovce Petra Vladyky. Rána z jeho kopačky prosvištěla jen těsně kolem pravé šibenice. Pardubice v těchto chvílích tahaly za kratší konec, nicméně podle hesla: Fotbal nemá logiku uhodilo na druhé straně. Dvanáct minut před koncem, posoudil sudí Čuřín zákrok Bartoše na Púčalu ve velkém vápně jako nedovolený a z pokutového kopu nedal Bakeš Vorlovi šanci. Hosté si pak vynutili tlak, nicméně v závarech před brankou vyrovnávací střelu nenalezli. Tříbodovou pečeť šťastného vítězství Východočechů přidal v poslední minutě po rychlém protiútoku přízemní ranou z těžkého úhlu Bukač.

"Chtěli jsme zopakovat kvalitní výkon z Mladé Boleslavi a vítězstvím se rozloučit s diváky. Povedlo se nám jen to druhé, výkon optimální nebyl. Tři body jsme získali díky větší vůli po vítězství," zhodnotil zápas pardubický kouč Lukáš Dubský.

Jaroslav Netolička za Jihlavu sjhrnul: "Prohráli jsme zápas, který jsme prohrát neměli. Především ve druhé půli jsme byli lepším mužstvem. Když ale nedáme gól, nemůžeme pomýšlet na bodový zisk. Musím však přiznat, že penalta byla nařízena správně."

 
Zápasy
14.kolo | FC Vysočina - Pardubice | 1:2
29.kolo | Pardubice - FC Vysočina | 2:0
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu