FC VysočinaFC Vysočina
12.kolo, neděle 20.10.2002, 15:30
3:0
(2:0)
Dolní KouniceDolní Kounice
 
Góly: 25. a 30. Vladyka, 74. Kaplan. Rozhodčí: Paták. ŽK: Veselý - Galla, Pospíšil, Chmelíček.
Diváci: 1130
FC Vysočina: J. Bartoš 2 - Šourek 2, Ryška 1, Kadlec 1 - P. Bartoš 2 (54. Vaculík 2), Večeřa 2, Vladyka 1, Baštař 2, Veselý 2 (68. Malínek) - Kaplan 1,5, Šebek 1,5 (82. Kotrys).
Dolní Kounice: Galla - Vlček, Pospíšil, Zelníček - Chmelíček (60. Kouřil), Hendrych, Schwarz, Šmíd (60. Kalivoda), Brychta - Holomek, Gruber (84. Kaňa).
 

Komentář

Zápas o takzvaných šest bodů začala Vysočina nervózně a nepřesně, Kounice naopak zlehka a ve středu pole získaly optickou převahu. Až do 20. minuty, kdy si po Bartošově centru nerozuměli Kaplan s Večeřou a technické obstřelení Veselého Galla vyrazil. Tím začala jihlavská desetiminutovka snů. V 25. minutě stáhl J. Bartoš centr, okamžitě rozehrál míč na Veselého, ten kolmicí vysunul Šebka, který byl u míče dřív než špatně vyběhnutý Galla. Při pokutovém kopu napodobil futsalista Vladyka legendárního Antonína Panenku a rozjásal nejmenší podzimní návštěvu. O minutu později zastavil Veselého v nadějné gólové pozici Šebkův útočný faul a pravačkové ukopnutí Šebka skončilo vzápětí na břevně. Ve 30. minutě se po volejbalovém zákroku Gally dostal k míči Vladyka, jenž se tak dlouho motal s míčem, až nikdo nečekal, že dá gól - 2:0.

Druhý poločas začal odvážným průnikem Šebka, jehož projektil zasvištěl kolem šibenice. Pak se přihlásili o slovo uzdravení náhradníci, Vaculík pálil volejem v 68. nad a Malínek našel za další tři minuty z vápna jen Gallovu náruč. Tříbodovou pečeť stanovil Kaplan, který po centru Šebka usměrnil hlavou míč přesně mezi Gallovy rukavice a levou tyč. V závěru měl ještě možnost přidat jednu trefu a k hattricku neměl daleko ani muž zápasu Petr Vladyka.

Fotogalerie

         
 
 
Zápasy
12.kolo | FC Vysočina - Dolní Kounice | 3:0
27.kolo | Dolní Kounice - FC Vysočina | 0:2
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu