PardubicePardubice
přát., pátek 10.2.2006,  
0:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branka: 54. Malínek
Diváci: 0
FC Vysočina: Rzeszoto - Bartoš, Vojtíšek, Šourek, Liška (46. Heide) - Svoboda, Lovětínský, Pacholík (46. Veselý), Vladyka (46. Vácha), Malínek - Perniš (75. Peška).
 

Komentář

Generálka na jaro začala na pardubické umělé trávě s dvouhodinovým zpožděním díky poruše na autobusu. Právě tyto dopravní komplikace měly na svědomí trochu ospalý úvod duelu, do kterého Vysočina nastoupila ve stejné sestavě jako v rakouském Kapfenbergu, pouze nachlazeného Kadlece nahradil Šourek. Pro nachlazení scházel i Kaplan a trenéři se museli obejít i bez lehce zraněného Zúbka a pro delší období zraněného Demetera.

Vyjma samotného závěru zápasu měla Vysočina více ze hry a po kvalitních křídelních akcích se dokázala se dostat i k brankovým příležitostem. V nich však jak Perniš, tak i Malínek nemířili přesně. Ve druhé části to však byl právě Malínek, který v 54.- minutě dobrým presingem donutil obránce k chybné malé domů, kterou vystihl a krásně přeloboval brankáře. Do konce duelu se již skóre nezměnilo.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu