ZnojmoZnojmo
přát., středa 13.7.2005,  
1:3
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly za Vysočinu: 20. Vácha, 80. Liška, 88. Štohanzl
Diváci: 0
FC Vysočina: Tulis - Demeter, Wasserbauer, Vávra, Kopic - Heide - Pacholík, Štohanzl, Vácha, Malínek (46. Liška) - Peška
 

Komentář

V přípravném duelu proti třetiligovému Znojmu dostali šanci všichni mladí hráči z kádru FC Vysočina. Doma tak zůstalo 8 zkušených a mnohokráte vyzkoušených hráčů a spolu s nimi bohužel i zranění David Komínek a Ivan Čermák. K zápasu tak odjelo pouze 12 fotbalistů.

Prvoligová Vysočina se ujala vedení ve 20. minutě, kdy se hlavou po rohu trefil Vácha. Ve stejné minutě 2. půle hosté srovnali. Vedení na stranu favorita definitivně strhl až v 80. minutě Liška, jehož prudký přízemní centr si soupeř srazil do vlastní sítě. Pojistku přidal po obdobné akci stejného hráče Štohanzl. "Šlo o kvalitní přípravu na perfektně připraveném hřišti. Jsme rádi, že jsme si mohli vyzkoušet mladé hráče z našeho širšího kádru a posoudit tak jejich setrvání v prvoligovém týmu," uvedl asistent trenéra Tomáš Jansa.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu