FC VysočinaFC Vysočina
22.kolo, sobota 4.5.2013, 15:30
7:8
(1:5)
SlováckoSlovácko
 
Branky Vysočiny: Trnka 2, Jiránek, Šíma, Krpálek, Novák, Havel
Diváci: 50
FC Vysočina: I.: Doležal - Fousek, Nováček, Žaloudek - Hable, Juříček, Trnka - Havlín, Wendl, Jiránek. II.: Duben - Fencík, Ritter, Novák - Časta, Nový, Žáček - Havel, Krpálek, Šíma.
 

Komentář

"Kluci byli na zápas nažhaveni, ale Slovácko prokázalo velkou kvalitu a v 1. půli nás jednoznačně přehrávalo. Všude jsme byli o krok pozadu, nedostávali jsme se do koncovky. To druhý poločas již byl o něčem jiném. Obraz hry se obrátil a byli jsme to my, kdo diktoval tempo hry. Deset minut před koncem jsme se dokonce dostali do vedení, ale i soupeř dokázal střelecky odpovědět a strhl vítězství na svou stranu. Prospaná první půle nás stála vítězství. Za druhý poločas však musím kluky pochválit. Pro samotné hráče je to další ponaučení, že utkání je potřeba rozehrát hned od úvodního hvizdu. Takto kvalitní zápasy by měly být na programu každý týden," řekl k zápasu trenér Lukáš Staněk.

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu