XaverovXaverov
23.kolo, sobota 19.4.2003, 10:15
1:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól: 65. Bartoš. Rozhodčí: Bejlek - Filgas, Peřina. Žluté karty: Csölle - Kadlec.
Diváci: 200
Xaverov: Čaloun - Šimeček, Hendrych, Ložek, Csölle - Bartoš, Majer, Frýdek (90. Penc), Šindelář - Myšák (78. Galbavý), Karnay (86. Šafr).
FC Vysočina: Vorel 2,5 - Kadlec 2, Juračka 2, Kotrys 2,5 - Bartoš 2,5, Večeřa 2,5 (68. Vladyka), Baštař 1,5, Pacholík 1,5, Veselý 1,5 - Kaplan 2, Hošťálek 2,5 (82. Bratršovský).
 

Komentář

Utkání mohlo pro Jihlavu začít přímo pohádkově. Po několika vteřinách se po centru Baštaře ocitl v obrovské šanci Juračka, Čalounovu svatyni však přestřelil. Domácí se oklepali velice rychle a už ve 3. minutě měl Vorel hodně práce s hlavičkou Myšáka. O dvě minuty později jihlavský brankář trochu podcenil nepovedený centr Karnaye a pohromu odvrátil jen s pomocí břevna. Tentýž hráč za chvíli prověřil Vorla po centru Frýdka, tím však domácí aktivita na dlouhou dobu skončila.

V 10. našel Baštař přesně Kaplanovu hlavu, Čaloun však zasahovat nemusel. Proti Pacholíkově bombě z pětadvaceti metrů už ale musel ukázat svůj veškerý um. Ve 13. minutě před jeho bránou vznikla po Baštařově rohu “trma - vrma” a Kaplan ho z několika kroků trefil do nohy. Po něm zkoušeli štěstí zdálky neúspěšně Večeřa a Baštař. Těsně před půlhodinou hry vysunul Kaplan ideálně Pacholíka a ten se po Čalounově zákroku poroučel k zemi. Bejlek však pískat nehodlal. Poté zahrozili dvakrát domácí, se střelou Majera si ale Vorel poradil a po zaváhání Kadlece odkopl v poslední chvíli Veselý. Ten hlavičkoval na druhé straně v nadějné pozici nad a hlavičku Juračky po centru Baštaře Čaloun kryl.

Ještě patnáct minut po přestávce režírovali hru hosté. V 53. minutě centroval zprava Hošťálek a Csölle zahrál v šestnáctce evidentně rukou. Ani tentokrát se však penalta nekopala a taktovku postupně začali přebírat domácí. Jejich tlak sice nebyl nijak výrazný, ale nakonec se z něj zrodilo rozhodnutí. V 64. vysunul Šindelář ideálně Bartoše a jeho střelu stačil Vorel vyrazit na tyč. Po rohovém kopu si však už xaverovský Bartoš (též Pavel, takže dokonalý jmenovec jihlavského záložníka) spravil chuť a míč uklidil přesně k levé tyči. Jihlavští poté vypadli z role a do konce zápasu už se do větší šance nedostali.

 
Zápasy
8.kolo | FC Vysočina - Xaverov | 3:5
23.kolo | Xaverov - FC Vysočina | 1:0
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu