TřebíčTřebíč
20.kolo, středa 24.4.2013, 16:00
3:29
(1:20)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: Točík 8, Honzl 4, Kejval 4, Šrámek 3, Vácha 3, Pojezný 2, Janoušek 2, Diviš 2, Procházka.
Diváci: 0
FC Vysočina: I.: Lancman – Šmíd, Lát (C), Vácha – Janoušek, Kejval, Procházka – Točík, střídal: Dvořáček. II.: Dubec – Duba, Částka, Diviš – A. Svoboda, Pojezný, Šrámek – Honzl, střídal: Lokvenc.
 

Komentář

Utkání proti "poslepované" sestavě domácích, kteří nastoupili s hráči ročníků 1999, 2000 a 2001 bylo od začátku jednoznačnou záležitostí. První poločas se Jihlavským dařilo proměňovat své šance, a tak zatížili konto Třebíčských 20 brankami. Druhý poločas nevyšel klukům z Jihlavy podle představ, na vině byla hlavně velmi špatná koncovka. Na brankových hodech se nejvíce podílel Oskar Točík s 8 brankami. Tento zápas fotbalisty z Jihlavy bohužel příliš neprověřil. Svou formu si otestují v neděli v utkání v Kroměříži.

 
Související
Aktuálně

Vojtěch Lampíř: Varnsdorfu se musíme vyrovnat v intenzitě hry

Snad s žádným celkem současné FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nemá FC Vysočina tak mizernou bilanci, jako překvapivě s Varnsdorfem. Platí to nejen pro venkovní duely, ale též pro ty domácí. A právě proti tomuto nepopulárnímu soupeři v pátek 3. května od 18:00 hodin Jihlava nastoupí s nutností bodovat naplno. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
SK Slovan Varnsdorf
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu