Slovan BratislavaSlovan Bratislava
přát., pátek 25.2.2005,  
1:2
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 20. a 58. Simr.
Diváci: 0
FC Vysočina: Vorel - Bartoš, Vojtíšek, Šourek, Sedlák - Pacholík, Vladyka, Baštař, Lovětínský, Liška (83. Štohanzl) - Simr
 

Komentář

Generálka jihlavským fotbalistům vyšla! FC Vysočina dokázala i v posledním přípravném utkání zvítězit. Sedm dní před startem jarní části 2. ligy si tak odvezla výhru 2:1 z Bratislavy, kde se střetla se Slovanem. “Pro nás je to další cenné vítězství. Přeci jen Slovan je pojem a má jistou tradici,“ uvedl jihlavský trenér Karel Večeřa.
Hvězdou včerejšího utkání byl Pavel Simr. Jihlavský útočník ve 20. minutě zařídil svému týmu vedení.

„Úvodní branka byla výsledkem našeho presinku na útočné polovině. Pavel skvěle přečetl hru, vypíchl soupeři balon a gólmanovi soupeře nedal šanci,“ popsal první Simrův gól Večeřa. Ještě do poločasu se čtvrtému týmu druhé slovenské ligy podařilo po rohovém kopu srovnat. V 58. minutě utkání však o konečném vítezství hostujícího celku rozhodl druhou brankou v zápase Pavel Simr. FC Vysočina tak týden před začátkem ligy potrvdila připravenost na mistrovské souboje.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu