FC VysočinaFC Vysočina
přát., úterý 10.2.2004,  
0:1
(0:1)
1.HFK Olomouc1.HFK Olomouc
 
Gól: 40. Langer
Diváci: 0
FC Vysočina: I. půle – Vorel – Bartoš, Šourek, Čep, Kotrys – Vaculík, Večeřa, Pacholík, Liška – Polónyi, Vladyka. II. půle – Vorel – Šourek, Čep, Kadlec, Kotrys – Veselý, Večeřa, Pacholík (75. Brabec), Malínek – Hošťálek, Navrátil.
 

Komentář

Necelý měsíc před zahájením jarní části druholigové sezóny se fotbalisté FC Vysočina nacházejí v herní krizi. Ze tří předchozích přípravných utkání s druholigovými soky získali pouze bod za remízu s Prachaticemi a porážkou skončilo i dnešní utkání s 1. HFK Olomouc.

Domácí měli sice během zápasu o něco více ze hry, soupeř si však počínal mnohem kompaktněji a byl nebezpečnější ve hře dopředu. Především však dělali jihlavští fotbalisté více nevynucených chyb, ze kterých nakonec padl i jediný gól zápasu. “Momentálně se nacházíme v herní krizi. Hráčům se nedaří a produkují přílišné množství individuálních chyb. Věříme, že je do začátku sezóny ještě dostatek času k jejich odstranění a navození optimální formy,” uvedl asistent trenéra Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu