OstravaOstrava
Turnaj, sobota 29.6.2013, 12:30, Žirovnice
0:2
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 28. Koloušek, 51. Přeučil
Diváci: 0
Ostrava: Pavlenka – Mejič, Kaprálik, Frydrych, Vengřinek – Lukeš, Hable (60. Šichor), Kukec, Milosavljev - Fantiš, Kraut.
FC Vysočina: I. půle: Hanuš – Vaculík, Karlík, Kopic, Josl – Masopust, Jungr, Koloušek, Košulič – J.Kučera, Mešanović. II.půle: Hanuš – Mikula, Kryštůfek, Šourek, Urbánek – Kliment, Jánoš, Kosak, Marcin – Teplý, Přeučil.
 

Komentář

Vysočina přes ostravský Baník po zásluze přešla do finále Perleťového poháru. V utkání hraném 2 x 40 minut byla nebezpečnějším týmem a vytvořila si více gólových příležitostí. Ve 3. minutě po křídle unikl Masopust a zpětnou přihrávkou ideálně našel Jungra. Ten však střílel nedůrazně a Pavlenka neměl se střelou problém. V 11. minutě si Masopust akci zopakoval, ovšem v obdobné pozici pálil pro změnu nad břevno Košulič. Baník poprvé zahrozil v 15. minutě, kdy po ideální přihrávce Kukece pálil v dobré pozici vedle Fantiš. Ve 28. minutě otevřel skóre duelu Koloušek, který vyslal nechytatelnou tečovanou střelou po zpětné přihrávce Jungra - 1:0. Ve 33. minutě Masopust rychle hodil aut na Jungra, který z úhlu vypálil a gólman míč vytěsnil na roh. V závěru prvního dějství mohl Baník vyrovnat, když Kopic centrovaný míč hlavou odvrátil na břevno Hanušovy branky.

Baník do utkání proti Jihlavě nasadil to nejlepší a sestavu prakticky nezměnil ani ve druhé půli. To Vysočina během utkání protočila dvě jedenáctky. Čerstvé síly na straně Jihlavy možná přispěly tomu, že jihlavská převaha ve druhém dějství narostla. Hned ve 42. minutě se na pravé straně individuálně prosadil Kosak a z úhlu krásně napálil břevno. Ve 46. minutě odcentroval Přeučil přesně na hlavu Teplého, jehož hlavičku Pavlenka krásně vyrazil a následně Marcin nezachoval chladnou hlavu při dorážce a pálil na branku. O 5 minut později byl pronikající Marcin faulován 20 minut od branky a Přeučil si míč postavil pro přímý kop. A trefil se nádherně – 2:0. Baník se snažil obléhat branku Vysočiny, ovšem místo šancí musel spíše čelit jihlavským brejkům. Po jednom z nich odcentroval Teplý na Přeučila a jeho gólovou hlavičku ostravský gólman dokázal vyrazit. Do konce hrací doby se už významného neudálo a Vysočina po zásluze postoupila do finále tradičního turnaje.

Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
14.kolo | FC Vysočina - Ostrava | 0:0
28.kolo | Ostrava - FC Vysočina | 3:1
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu