LíšeňLíšeň
18.kolo, sobota 12.4.2014, 11:45
0:3
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 20. Kejval, 25. Pavlas, 60. Lokvenc.
Diváci: 0
FC Vysočina: Dubec - Lokvenc, Šmíd (63. Částka), Procházka, A. Svoboda (40. Lát) - Crha, Pavlas – Janoušek (K) (54. Honzl), Točík (59. Mlejnek), Šrámek (43. Pojezný) – Kejval.
 

Komentář

„Úvod utkání byl ve znamení nepřesností a častých osobních soubojů. Domácí dobře bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků, když ve 20. minutě předvedli pěknou akci Točík, Šrámek a zakončující Kejval, který z pravé strany mířil přesně. O chvíli později na levé straně vybojoval míč Pavlas a placírkou míč zatočil do šibenice, opravdu pěkný fotbalový moment. Dvě slepené branky nám dodaly klid a pohodu. Poločas skončil za stavu 0:2. Druhý poločas jsme již kontrolovali a je jen škoda, že se prosadil pouze Lokvenc. Ostatní vyložené příležitosti jsme řešili nepřesně. Pořád je na čem pracovat, nicméně kluky pochválíme za bojovný a soustředěný výkon. Jsme rádi, že jsme již tři zápasy nedostali branku. Formu chceme potvrdit v domácím zápase s Břeclaví, na který se v tomto týdnu budeme připravovat,“ řekl po utkání asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu