FC VysočinaFC Vysočina
26.kolo, středa 28.5.2014, 15:30
4:3
(1:0)
ProstějovProstějov
 
Góly: Vácha 2x, Ritter, Novák.
Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal - Juříček, Vácha, Trnka, Časta, Ritter, Diviš, Krpálek, Chvátal. Sestava II.: Procházka - Fousek, Nováček, Geist, Pojezný, Havlín, Žaloudek, Novák, Švoma.
 

Komentář

"Věděli jsme, že dnes moc branek nepadne, a proto jsme šli do utkání s tím, že si budeme vážit každé šance a v obraně budeme velice pozorní. Dá se říct, že jsme vše do puntíku splnili. Samotný zápas měl vysokou úroveň a hlavně tempo. Vedení jsme se ujali v 5. minutě po povedené akci, kterou zakončil Ritter. Soupeř byl velice houževnatý a zle nám zatápěl. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji my a vypracovali si 3 stoprocentní brankové příležitosti. Ani jedna však kýženým gólem neskončila. Zlomovým okamžikem byla neproměněná penalta ze strany Prostějova. Ve 35. a 37. minutě se prosadil 2x Vácha a náskok 3:0 se zdál být komfortní. Prostějov však zbraně nesložil a i on se branek dočkal. Ve 43. minutě jsme vedli již pouze o jednu branku 3:2. Vítězný gól vsítil ve 47. minutě Novák. Hosté sice v závěru snížili, ale na vyrovnání už neměli sílu ani čas. Chci za dnešní výkon všem hráčům poděkovat. Dále bych vyzdvihl hru obou brankářů, byli skutečnými oporami." řekl po utkání trenér Lukáš Staněk.

 
Související
Aktuálně

Vojtěch Lampíř: Varnsdorfu se musíme vyrovnat v intenzitě hry

Snad s žádným celkem současné FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nemá FC Vysočina tak mizernou bilanci, jako překvapivě s Varnsdorfem. Platí to nejen pro venkovní duely, ale též pro ty domácí. A právě proti tomuto nepopulárnímu soupeři v pátek 3. května od 18:00 hodin Jihlava nastoupí s nutností bodovat naplno. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu