FC VysočinaFC Vysočina
Turnaj, sobota 28.6.2014, 14:30, Žirovnice
3:2pen
(1:1)
MFK RužomberokMFK Ružomberok
 

Góly: 24. Mešanović, 75. Vaculík – 35. a 55. Ďubek
Rozhodčí: Makovička – Tesař Jaroš
Diváci: 250
FC Vysočina: Blažek – Vidlička, Šourek (70. Kryštůfek), Krejčí, Marek – Kliment, Koloušek, J.Kučera, Vaculík – Jungr, Mešanović.
MFK Ružomberok: Lešňovský – Nosek, Kružliak, Greššák, Lovás, Nagy, Turčák, Tawamba, Ďubek (C), Almaský, Zrelák.
 

Komentář

Po opatrném úvodu se k první nebezpečné střele prosadil v 10. minutě Zrelák, ovšem narazil na pohotově reagujícího Blažka. Ve 14. minutě se do velké příležitosti dostal Mešanović, který si našel přesnou zpětnou přihrávku Vidličky, ovšem pohotový pokus zablokoval jeden z beků Ružomberoku. V 19. minutě se dostal ke střele Marek, jenže Lešňovský jeho ránu kryl. Skóre utkání otevřel ve 24. minutě Mešanović, který dostal od Jungra míč za obranu a tvrdou ránu poslal přesně k levé tyči – 1:0. Ružomberok se poté vrhl do ofenzívy. V 33. minutě Ďubek zahrával přímý kop z ideální pozice, jenže prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Slovenský celek se gólové odměny za aktivitu dočkal v 35. minutě, kdy kapitán Ďubek z velkého úhlu propálil vše a skóroval pod břevno – 1:1.

V první šanci druhé půle se ve 45. minutě ocitl Kliment, ovšem levačkou po zasekávačce ve vápně nestřílel tvrdě, ani přesně. O tři minuty později se ve velké šanci octil Turčák, ovšem jeho ránu perfektně vyrazil Blažek. Ružomberoku se v 55. minutě povedl obrat, když využil jihlavské ztráty míče, Ďubek si udělal kličku ve vápně a tvrdou ranou podruhé v utkání překonal Blažka – 1:2. Vysočina však v závěru zabrala a vybojovala alespoň penaltový rozstřel. V 61. minutě v šanci prováhal Vaculík a v 70. minutě se kouč Rada zlobil na sudího, že jako penaltové neposoudil za zákroky v rychlém sledu na Mešanoviće a Jungra. Fanoušci se radovali z branky v 74. minutě, kdy Jungrovu střelu gólman vyrazil před sebe a Mešanović balón uklidil do sítě. Bohužel se tak stalo z ofsajdu. Vyrovnání tak přinesla situace o minutu později, kdy Kliment unikl po pravém křídle a jeho centr hlavou přesně usměrnil k tyči kapitán Vaculík – 2:2. A šlo se na penalty!

V nich byli jihlavští penaltoví exekutoři stoprocentně úspěšní. Postupně nezaváhali Vaculík, J.Kučera, Vidlička, Mešanović a o postupu do finále rozhodl Koloušek. Ten využil zaváhání Zreláka ve čtvrté sérii, kdy jeho střelu k pravé tyči lapil Blažek.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu