FC VysočinaFC Vysočina
24.kolo, středa 6.5.2015, 16:45
3:1
(1:0)
OpavaOpava
 
Góly: 3. Peca, 56. a 70. Havel.
Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal - Juříček (44. Fousek), Malata, Nováček, Vácha (50. Trnka) - Švanda (60. Vrtal), Trnka (35. Ritter), Pojezný, Peca (35. Havlín) - Havel, Malata.
 

Komentář

"Dnes bylo k vidění z mého pohledu velice kvalitní utkání, kterému nechyběly pěkné kombinace, gólové příležitosti a branky. My do něj vstoupili velice podařeně. Již ve 3´se na pravé straně uvolnil Mirek Malata, všiml si dobře nabíhajícího Pecy a ten z úhlu skóroval. V další fázi hry to však byla Opava, která měla častěji míč na svých kopačkách. Problém jsme měli hlavně ve středu pole. Přesto přišla šance na naší straně, bohužel pěkná rána Mirka Malaty skončila jen na břevně. Po přestávce se náš výkon ještě zkvalitnil, zrychlili jsme hru a byli velice nebezpeční. Slibné příležitosti se ale nepovedly dotáhnout do gólového efektu a hra se postupně začala vyrovnávat. A Opava se dočkala vyrovnání. Běžela 55 minuta, težkou střelu Doležal ještě stačil vyrazit, dobíhající hráč si však s míčem již věděl rady. Naše odpověď však byla příkladná. Prakticky ihned z rozehrávky se do Pokutového území prodral Havel a svým důrazem doslova dotlačil míč za brankovou čáru. Jednalo se o rozhodující moment celého utkání. Havel své sřelecké konto navýšil ještě v poslední minutě po přihrávce Mirka Malaty. Z vítězství máme samozřejmě radost. Dnes ocením týmový herní výkon." řekl po utkání trenér Lukáš Staněk.
 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu