Č. BudějoviceČ. Budějovice
Turnaj, sobota 4.7.2015, 12:30, Žirovnice
5:4
(3:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 12., 19. a 30. Linhart, 37. Jurdík, 43. Benát (pen.) – 3., 49. a 63. Mešanović, 29. Dvořák (pen.)
Rozhodčí: Švehla – Čamra, Dobrovolný
Diváci: 250
Č. Budějovice: Křížek – Řezáč, Hric, Karafiát, Vaněk – Pešek (47. Wermke), Benát, Hála, Funda – Linhart, Jurdík.
FC Vysočina: Hanuš – Kukoľ, Tlustý, Krejčí, Šulek (61. Sladký) – Marek, Nerad (61. Demeter) – Fulnek (66. Jungr) , Dvořák, Batioja – Mešanović.
 

Komentář

S ohledem na velké vedro se hrálo pouze 70 minut, přesto padlo neuvěřitelných devět branek! Útočníkům se dařilo, naopak obrany produkovaly množství laciných chyb. Ta první se zrodila již ve 3. minutě, kdy stopeři Dynama Hric s Karafiátem nedomluvili, pustili mezi sebou dlouhý míč, a Mešanović mohl upalovat sám na brankáře. Tuto situaci přetavil ve vedoucí branku, protože Křížek na jeho přesnou střelu neměl šanci dosáhnout – 0:1. Nadějné a povzbuzující vedení však Vysočině vydrželo pouze devět minut, kdy Peškův centr z pravé strany netrefil Jurdík, ale pohotový Linhart jej poslal do sítě – 1:1. Dynamo dokázalo už v 19. minutě otočit vývoj zápasu, když Jurdík přihrávkou zleva našel před brankou volného Linharta, který do protipohybu brankáře skóroval podruhé – 2:1. Vysočina vrhla síly do útoku a v 29. minutě Hric ve vápně nešikovně fauloval Mešanoviće a Vysočina kopala penaltu. Míče se chopil Dvořák, a přestože ji nekopl dobře a Křížek vystihl směr, míč se od jeho rukavic odrazil do sítě – 2:2. Za pouhou minutu však českobudějovičtí znovu vedli. Vaňkův přetažený míč pěkně vrátil z první do vápna Pešek přesně na nohu Linharta, který zkušeně uklidil míč do sítě a docílil čistého hattricku během osmnácti minut – 3:2!

Trápení jihlavské obrany pokračovalo i po přestávce. V 37. minutě se Pešek na pravé straně hezky uvolnil, poslal do vápna míč, u kterého byl jako první Jurdík, který jej poslal do sítě – 4:2. A bylo ještě hůř, neboť stoper Krejčí ve 43. minutě nezvládl malou domů a fauloval Jurdíka, takže se kopala penalta! Míč si vzal ten Benát a střelou k levé tyči zvýšil už na 5:2. Vysočina však bojovala a nechtěla se smířit s další vysokou porážkou. Ve 49. minutě snížil Mešanović po rychlé akci na 3:5. Skóre dala konečná podoba 63. minuta, kdy po centru z pravé strany pálil nekrytý Dvořák, jehož ránu ještě Křížek skvěle vyrazil. Míč však do odkryté branky dopravil svým třetím dnešním gólem Mešanović.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu