FC Vysočina BFC Vysočina B
23.kolo, pondělí 1.5.2006,  
1:2
(0:1)
BřeclavBřeclav
 
Góly: 90. Chlup - 36. Kauer, 56. Pekárek.
Diváci: 0
FC Vysočina B: Tulis - Bratršovský, Wasserbauer, Komínek, Maňhal - Brabec (46. Flekal), Chlup, Pacholík, Liška (79. Holý) - Vácha (85. Janíček), Šplíchal. Trenéři: Vrzáček a Březina.
 

Komentář

Ani čtveřice posil z "A" týmu neodvrátila třetí porážku naší juniorky v řadě. Mužstvo podalo zejména v první půli špatný výkon, který aktivně hrající hosté využili ke vstřelení vedoucí branky, která padla v 36. minutě z přímého kopu. Na začátku druhé části sice byl Šplíchal blízko vyrovnání, místo toho se však Břeclav dočkala dalšího úspěchu. Po rohovém kopu hradbu jihlavských těl v 56. minutě prostřelil Pekárek. Další část duelu přinesla křečovitou snahu jihlavských mladíků a bojovný výkon hostí, který nakonec přinesl tři body. Nic na tom nezměnil ani korigující gól Chlupa, který padl až v samém závěru čtyřminutového prodloužení.
 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu