FC Vysočina BFC Vysočina B
28.kolo, pátek 26.5.2006,  
0:6
(0:3)
LipováLipová
 
Góly: 14., 39. a 54. Hrdlovič, 46., 60. a 73. Hrubý.
Diváci: 0
FC Vysočina B: Tulis - Bratršovský (65. Maňhal), Šourek, Vojtíšek, Heide - Flekal (46. Čermák), Chlup, Wasserbauer, Malínek - Vácha (68. Janíček), Šplíchal. Trenéři: Vrzáček a Březina.
 

Komentář

Hrubé chyby gólmana a obrany + bezradnost v ofenzívě = šokující výsledkový propadák juniorky FC Vysočina. Vyvrcholila jím tristní bilance posledních tří zápasů, které nepřinesly žádný bod při hrozivém skóre 0:12! Při pohledu do sestavy, ve které figurovalo šest hráčů s prvoligovými zkušenostmi, by jistě porážku 0:6 před zápas nečekal ani fanatický příznivec Lipové. Nic na tom nemění ani dobrý výkon hostujícího čtvrtého týmu tabulky MSFL.
"Je to pro nás obrovské zklamání a zároveň ponaučení... Vysvětlení tohoto propadáku by si jistě zasloužilo větší rozbor, těch důvodů bylo hned několik. Poslední dva zápasy bohužel jasně ukázaly, že pravděpodobně bylo chybou ponechat v přípravě hráče širšího kádru "A" mužstva. Ti si vinou sestupu do II. ligy přinesly obrovské zklamání a psychickou deku, která se projevovala při trénincích i zápasech. Navíc se s příchodem těchto bezesporu kvalitních hráčů změnila naše hra, které již nevycházela ze zabezpečené obrany a nutila nás do otevřeného fotbalu. Poté však do otevřené obrany inkasujeme. Po celé jaro je pro nás citelná absence zraněného stopera Vávry," povzdechl si na závěr očividně velmi zklamaný trenér Josef Vrzáček.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu