Slovan BratislavaSlovan Bratislava
přát, neděle 7.2.2016,  
3:2
(0:0)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
Góly: 48. a 66. Sargsyan.
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Konrád – Ločárek, Vedral, Dujmović, Čermák (83. Vašíček) – Malár (75. Průša) – Vašíček (45. Fikar), Karmazín (45. Smejkal), Průša (45. Sargsyan), Kafoněk (45. Vrzal) – Liška (54. Časta)
 

Komentář

„V utkání jsme si vyzkoušeli hru v rozestavení 4-1-4-1 s vyšším napadáním. Myslím, že se nám v první půli dařilo moc nepouštět Slovan do kombinační hry. Domácí tak hrozili jen ze střel ze střední vzdálenosti kromě jedné situace, kdy se dostali po naší chybné rozehrávce mezi stopery do stoprocentní šance, v které však ztroskotali na Konrádovi. My si vypracovali dvě stoprocentní šance. V první se vydal do útoku středem hřiště Vedral, který obdržel výbornou přihrávku od Průši. Zakončení však skončilo na brankáři domácích. Ve druhé šanci byl Liška, který z otočky na malém vápně přestřelil branku domácích. Úvod druhé půle nám vyšel a do vedení jsme šli díky výbornému zakončení Sargsyana, který tak využil přihrávku Vedrala za obrannou čtveřici. Druhou banku vstřelil opět Sargsyan, kterého před prázdnou brankou našel Smejkal. Sedm minut před koncem se bohužel zranil Čermák, což se ukázalo jako velký problém. Nejprve se z této strany do našeho vápna vřítil jeden z domácích hráčů, který šikovně upadl a rozhodčí nekompromisně nařídil pokutový kop. Toto domácí neskutečně nakoplo a naše hráče naopak zničilo. Z druhé střely ve druhé půli jsme si nechali vyrovnat. Jednalo se o střelu po rohovém kopu. Ani toto nás neprobudilo a nechali jsme si v poslední minutě dát třetí branku, když se z naší levé strany prosadil domácí útočník křižnou střelou. Výsledek mě strašně mrzí. Hráči šli po velmi náročném týdnu na dno svých sil. V tomto je musím ocenit. Nesmí se však stát to, co se nám stalo dnes a vlastně i v pátek v Senici. Po obdržené brance se absolutně vytrácí koncentrovanost, zmizí organizace hry a přichází další slepené branky. Toto si v týdnu důkladně rozebereme. Reakce celého týmu na obdrženou branku se musí radikálně změnit!“ zhodnotil utkání trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu