06.03.2017, Juniorskaliga.cz

Juniorka nestačila na Teplice

Juniorka nestačila na TepliceJuniorský tým FC Vysočina utrpěl první jarní porážku, když na domácí umělé trávě nestačil na Teplice výrazně 1:4 (1:1). Zatímco v závěru první půle ještě Pavel Svoboda dokázal odpovědět na teplický gól, tak druhé dějství už naplno ovládl 11. celek tabulky.

 
FC VysočinaFC Vysočina
19.kolo, pondělí 6.3.2017, 13:00
1:4
(1:1)
TepliceTeplice
 

Gól: 45. Svoboda – 25. Kodeš, 46. Šup, 49. Šup, 85. Batryn
ŽK: 85. Fiala
Rozhodčí: Adámková – Podaný, Polák
Diváci: 40
FC Vysočina: Soukup – Hron, Pedro (41. Beseda), Rychetník, Kolčava - Šerý, Vitásek - Sargsyan, Svatik (56. Včelka), Fiala - Svoboda.
Teplice: Švejda – Hasil, Kodeš, Král, Martirosyan (62. Batryn), Richter (41. Berešík), Soungole, Svoboda, Šup (77. Tesař), Urma, Žitný (86. Zeman).
 

Komentář

Utkání začali aktivněji hosté, ti však ze svého úvodního tlaku nic nevytěžili. Hra se postupem času vyrovnala a hrozit začali také domácí fotbalisté, nicméně z ani jedné ze střel na hranici vápna se neprosadili. Teplice si znovu dokázaly vytvořit tlak zhruba po dvaceti minutách hry, ani ony ale nenašly recept na dobře chytajícího brankáře Vysočiny. Do vedení se nakonec přeci jen dostali hosté. Tepličtí na polovině hřiště rozjeli pohlednou akci, poté se míč dostal ze levé strany na střed útočné poloviny, kde se jej ujal Petr Kodeš a prudkou ranou nártem zamířil přesně. Domácí se po inkasování nevzdali a byli to právě oni, kdo diktoval tempo hry. Kýženého vyrovnání se dočkali s koncem první půle. Šerý se dobře uvolnil na pravé straně před obránce, dostal se k prudkému centru a jeho pobídku nasměroval do sítě z malého vápna Pavel Svoboda.

Druhý poločas načali hosté naprosto skvěle. Už po minutě hry si tři hostující fotbalisté skvěle vyměnili míč na pravé straně, do úniku se po kolmici dostal Dominik Šup a z poměrně těžkého úhlu překvapil domácího brankáře prudkou ranou na bližší tyč. Za dvě minuty Tepličtí svůj náskok navýšili. Do vápna Vysočiny přilétl další prudký centr z pravé strany a na malém vápně se zorientoval nejrychleji Dominik Šup, který tak během necelých tří minut zaznamenal svou druhou trefu v zápase. Domácí nástup soupeře do druhé půle značně zaskočili, zatím Teplice hrály to, co potřebovaly. Severočeši nepustili Jihlavu do žádné šance a pět minut před koncem svůj náskok definitivě zpečetili. V brejku 4 na 3 se po ponechané výhodě ujal odraženého míče střídající Mykhaylo Batryn, který nekompromisní střelou trefil přesně vzdálenější horní roh branky domácích. Teplice předvedly v Jihlavě skvělý druhý poločas a získaly tři body za vítězství 4:1.

Fotogalerie

               
 

Ohlasy trenérů

"Narazili jsme na kvalitního soupeře, který do Jihlavy přijel posílen o hráče širšího kádru "áčka". Naopak nás doplnil pouze Česťa Vitásek. Možná i proto hosté působili kompaktnějším dojmem. První půle byla poměrně vyrovnaná a v jejím závěru jsme po zásluze dokázali odpovědět na vedoucí gól soupeře. Uškodilo nám, že jsme ve 41. minutě museli nuceně vystřídat stopera Pedra, což představovalo nepříjemný zásah do složení naší defenzívy. Ve druhé půli pak přišly dvě hrubé chyby v naší obraně a soupeř se po kontrech dostal velmi rychle do dvoubrankového vedení. Snažili jsme se o snížení stavu, třikrát jsme šli sami na gólmana, ale další gól jsme už vstřelit nedokázali. Navíc jsme pět minut před koncem inkasovali ještě čtvrtou branku. Dnes nám nezahrála obrana a připsali jsme si zaslouženou prohru," okomentoval duel trenér Michal Kadlec.
 
Zápasy
5.kolo | FC Vysočina - Teplice | 0:2
19.kolo | Teplice - FC Vysočina | 1:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu