Č. BudějoviceČ. Budějovice
přát., sobota 15.7.2017,  
3:1
(1:1)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
Góly: 45., 61., 84. - 15. Křivánek
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Lancman (63. Jágrik) – Křišťál, Pejřimovský, Mikuška, Řezáč – Pavlas, Urbánek – Havlín, Matulka, Křivánek – Lorenc.
 

Komentář

„Do zápasu jsme nastoupili v rozestavení 4-2-3-1, kdy jsme chtěli napadat domácí co nejblíže u jejich brány. V prvních dvaceti minutách jsme byli lepším týmem. Byli jsme aktivní a dařila se nám kombinace. Zaslouženě jsme tak šli do vedení po hezké křídelní akci, po které Matulka centrem našel Křivánka, který přesně zakončil hlavou do protipohybu brankáře. Následně si příležitosti začali vytvářet také domácí, kteří některé akce nedotáhli a jednou nastřelili tyč. Až v poslední minutě první půle se dočkali vyrovnání, kdy jsme naprosto zbytečně ztratili na půlící čáře míč a nestačili jsme protiútok domácích zastavit.

Ve druhém poločase byli domácí lepší a po patnácti minutách skóre otočili. Naši hráči se velmi snažili o vyrovnání. Měli jsme tam desetiminutovou pasáž, ve které jsme dostali domácí pod tlak. Vytvářeli jsme si standardní situace a byli jsme opravdu kousek od vyrovnání. Bohužel chvíli před koncem se nám nepodařila rozehrávka a inkasovali jsme potřetí. Na naší straně jsem viděl tři opravdu velmi dobré individuální herní výkony. Naopak dva tři hráči musí výrazně přidat. Jsme však na absolutním začátku přípravného období. Nepochybuji o tom, že tréninkem půjde výkonnost všech hráčů nahoru!“ zhodnotil přípravné utkání trenér Průša.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu