FC VysočinaFC Vysočina
18.kolo, neděle 17.3.2002, 15:00
1:1
(0:0)
Ml. BoleslavMl. Boleslav
 
Branky: 90. Slavík z pen. - 56. J. Zelenka, Žluté karty: Kadlec, Bratršovský - Rajnoch, Tchuř, J. Zelenka, Bosák, Červená karta: 90. Rajnoch, Rozhodčí: Čecháček
Diváci: 1850
FC Vysočina: Bartoš - Večeřa – Kadlec, Zbožínek, Bratršovský – Malínek (61. Hekerle), Slavík, Veselý (73. Černoch), Vaculík (46. Hošťálek) - Šebek, Lafata. Trenér Miloslav Machálek.
Ml. Boleslav: Macháček - Jakubec - Rajnoch, Skoupý, Bosák - Tchuř, Páleník, M. Svoboda (80. Kulvajt), J. Zelenka (86. Šmarda) - Kroupa, Hupka (46. Hoffmann). Trenér Josef Hloušek.
 

Komentář

Fotbalistům Vysočiny se jarní domácí premiéra herně vydařila, méně však již výsledkově. S ambiciózní Mladou Boleslaví, která se netají touhou po první lize, uhráli přes značnou převahu pouze bod.

Alespoň bod navíc získali až v 90. minutě, kdy rozhodčí Čecháček pískl proti Mladé Boleslavi oprávněný pokutový kop po faulu na Šebka. Z něj se Lubomír Slavík nemýlil a obral tak favorita, který v týdnu vyřadil z poháru Viktorii Žižkov, o dva body. Mladá Boleslav v Jihlavě od 56. minuty vedla, když se po nenápadném přetaženém centru a následném závaru trefil osamocený Zelenka. "Chtěli jsme v Jihlavě uspět, víc se nám to dařilo ve druhé půli; přece jen bylo vidět, že máme v nohách pohárový zápas s Viktorkou, nemohli jsme se zkraje utkání rozběhat," řekl trenér hostí Josef Hloušek. "Do přestávky nás kromě jediné šance domácí k ničemu nepustili. Měli jsme i štěstí, že jsme poločas přežili bez inkasované branky." Za první půli mohla Vysočina skórovat nejméně třikrát. Skvěle hrál zejména David Lafata, který dělal v mladoboleslavské obraně průvan. "Vyrovnali jsme sice v samotném závěru, ale to utkání se podle mě rozhodovalo v prvním poločase, kdy jsme měli snad pět gólových příležitostí a hráli excelentně," pověděl jihlavský kouč Miloslav Machálek. "Zklamala nás ovšem koncovka, nedokázali jsme dát branku."

 
Zápasy
3.kolo | Ml. Boleslav - FC Vysočina | 3:1
18.kolo | FC Vysočina - Ml. Boleslav | 1:1
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu