17.01.2018, Miroslav Fuks

Druhá konfrontace FCV a Dynama skončila smírně

Druhá konfrontace FCV a Dynama skončila smírněDruhá přípravná konfrontace mezi FC Vysočina a Dynamem České Budějovice skončila remízou 1:1 (1:1), když domácí doplatili na neproměňování šancí. Druhá půle probíhala na hranici regulérnosti za intenzivního sněžení. Jediný jihlavský gól v utkání zaznamenal Kamso Mara.

 
FC VysočinaFC Vysočina
přát., středa 17.1.2018, 13:00
1:1
(1:1)
Č. BudějoviceČ. Budějovice
 

Góly: 30. Mara – 35. Táborský
Diváci: 60
FC Vysočina: Rakovan (60. Kolář) – Vaculík, Krejčí, Mikuška, Řezáč – Mara – Záviška (46. Matulka), Dvořák (46. Mašić), Daníček, Novotný – Klíma (46. Rabušic).
Č. Budějovice: Křížek – Řehoř, Jáša, Novák, Vondra – Wermke Švantner, Čavoš, Moravec Puchel – Táborský.
 

Komentář

Vysočina do druhého utkání zajímavě složila obranu, kde na pravé straně nastoupili velezkušení Vaculík a Krejčí a vedle nich vlevo dorostenci Mikuška a Řezáč. Domácí byli v prvním dějství lepším celkem a vytvořili si hned několik nadějných možností. V 5. minutě se ke střele z levého rohu velkého vápna dostal Záviška, ale na své trefy z předchozího utkání nenavázal a střílel vedle. Ve 14. minutě v samostatné akci předvedl Klíma, prosadil se do vápna, ovšem našel jen připraveného gólmana Křížka. Ve 22. minutě pálil po Klímově hlavičce pohotově Daníček, jenže uvnitř vápna z  oleje branku minul. Ve 27. minutě našel stoper Mikuška velmi dobrým centrem za obranou Dvořáka, jenž sám před gólmanem Křížka nepřekonal. To guinejský střední záložník měl o tři minuty větší úspěch. Odvážně a přispěním štěstí prošel středem hřiště až před českobudějovického gólmana a v zakončení se nemýlil. Radost Jihlavě vydržela jen pět minut, neboť hosté se dostali k prakticky první šanci úvodního poločasu a z ní hned vytěžili vyrovnání. Na přesný centr Wermkeho si vyskočil volný Táborský – 1:1. Na stranu Vysočiny mohl hned vedení strhnout hned vzápětí Daníček, ale uvolnění od Dvořáka nezužitkoval. A když se ve 45. minutě neujal ani křídelní průnik Řezáče, po němž neúspěšně zakončovali Dvořák a Záviška, tak se šlo na střídačky pro pokyny trenérů a teplý čaj za stavu 1:1.

Do druhé půle nastoupil bosenský junior Mašić, dorostenec Matulka a vůbec poprvé v zimní přípravě i zkušený útočník Rabušic. Právě on se v 55. minutě snažil lobem překvapit Křížka, ale jeho pokus skončil nad. O dvě minuty později zkušený gólman Dynama Rabušicovu střelu zpoza vápna dokázal chytit. V 63. minutě se neujal přímý kop v podání Vaculíka. Přímák Puchela na druhé straně se štěstím odvrátili obránci Vysočiny. V 75. minutě mohl po chybě hostující defenzívy rozhodnout Rabušic, ale ve velké šanci míč poslal mimo. Závěr duelu nabídl několik nedotažených kontrů a náznaků šancí a tak utkání dospělo k remíze.


Fotogalerie

               
 
 
Zápasy
14.kolo | Č. Budějovice - FC Vysočina | 2:0
28.kolo | FC Vysočina - Č. Budějovice | 1:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu