FC VysočinaFC Vysočina
2.kolo, neděle 6.8.2000, 16:30
1:1
(1:0)
HoliceHolice
 
Branky: 13. Kaplan – 65. Sedláček, Žluté karty: Slavík, Ryška – Řehák, Dýčka, Rozhodčí: Dvořáček
Diváci: 2000
FC Vysočina: Bílek – Nečas – Macík (33. Prchlý), Slavík – Sláma, Ryška, Večeřa, Šebek (73. Vaculík), Hekerle – Hošťálek, Kaplan (78. Koníř).
Holice: Jurčík – Štrbík, Martínek, Řehák – Dýčka (87. Tichý), Zavadil, Henkl, Lošťák, Derco (90. Stráněl) – Sedláček, Šnajdr.
 

Komentář

Fotbalisté Jihlavy si v duelu s Holicí připsali první bod do druholigové tabulky. Dlouho to však vypadalo na vítězství domácích, osudná chyba v 65. minutě bohužel znamenala spravedlivou dělbu.

Úvod utkání jako by symbolizoval jeho důležitost. Jihlava si vytvářela tlak a soupeř jen čekal, zda se některá z šancí ujme. "Věděli jsme, že přijde hodně lidí, navíc Jihlava v minulém kole prohrála, a tak jsme očekávali její tlak," glosoval start střetnutí trenér Holice Milan Gajdůšek. "My jsme chtěli vyhrát a odčinit tak prohru z Chomutova, myslím, že se nám úvod vydařil," hodnotil Miloslav Machálek. Jeho slova potvrzovaly skutky na trávníku. Jako první se osmělil zkušený matador Vladimír Hekerle, jeho polostřela jen těsně minula holickou branku. O tři minuty později pak Jihlavané již udeřili. Aleš Hošťálek se prosmýkl v šestnáctce, předložil gólovou nadílku Tomáši Kaplanovi, který biliárdem o tyčku rozvlnil síť Holice. "Inkasovali jsme po hrubé chybě obrany a dlouho nám trvalo, než jsme vzpamatovali a soupeři se vyrovnali," věděl Gajdůšek. To však z jihlavské strany nebyl ještě konec. Domácí roztočili kolotoč v holické obraně a hosté jen zázrakem podruhé nekapitulovali. "Nedali jsme druhý pojišťovací gól, což se nám později stalo osudné," mínil Machálek. Holice do poločasu herně srovnala krok a po přestávce vážně zahrozila. V 65. minutě vyrobil na hranici pokutového území zbytečný faul Lubomír Slavík a Roman Sedláček se z následného přímého kopu nemýlil. "Myslím si, že vyrovnání bylo zasloužené. S bodem jsme spokojeni," hodnotil zisk po zápas Gajdůšek. "Hráče musím pochválit, především pak Hošťálka s Hekerlem," řekl Machálek.

 
Zápasy
2.kolo | FC Vysočina - Holice | 1:1
17.kolo | Holice - FC Vysočina | 2:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu