15.04.2018, Juniorskaliga.cz

Juniorka vedla, byla lepší, přesto prohrála

Juniorka vedla, byla lepší, přesto prohrálaJuniorský tým proti Dukle Praha nastoupil v silné sestavě a už v 3. minutě se ujal vedení, když se hlavou trefil Radek Matulka. Domácí byli i nadále lepší, přesto hosté v 35. minutě vyrovnali po rohovém kopu. Jihlavský zmar dovršila 74. minuta, kdy hráči ve žlutém vsítili vítěznou branku – 1:2 (1:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
2.kolo, neděle 15.4.2018, 11:00
1:2
(1:1)
Dukla PrahaDukla Praha
 

Góly: 3. Matulka – 35. Preisler, 75. Dancák
ŽK: Buchta, Lorenc - Zubashivskyi
Rozhodčí: Nenadál – Hock, Vodrážka
Diváci: 50
FC Vysočina: Kolář – Holík, Rychetník, Buchta, Keresteš – Matulka (87. Fikar), Smejkal, Mara, Čáp (76. Průša) - Svoboda (46. Lorenc), Klíma (58. Mašić).
Dukla Praha: Czehowsky – Burget, Lauko, Doumbia, Dancák, Zubashivskyj, Preisler, Král, Šimek, Duranovič, Neca. Náhradníci: Greš, Lohojda, Barták, Kolman, Šťovíček
 

Komentář

Junioři Jihlavy vstoupili do nadstavbové části skupiny B, v níž se hraje o konečné umístění, vysokou výhrou nad Třincem 5:0. Druhé kolo, ve kterém se Jihlavští opět představili doma a přivítali Duklu Praha zahájili rovněž velmi dobře. Už ve třetí minutě si na centrovaný míč naskočil Radek Matulka a hlavou usměrnil míč za Czehowského záda. Právě devatenáctiletý záložník byl stěžejní postavou Vysočiny i proti Třinci, když se na vysoké výhře podílel dvěma góly. Nyní tedy přidal svou třetí trefu v sezoně. Posílená Jihlava o fotbalisty z prvoligového A-mužstva byla v prvním poločase lepším mužstvem, více držela míč na svých kopačkách a byla v předbrankovém prostoru nebezpečnější. Paradoxně se však odcházelo do kabin za nerozhodného stavu, neboť deset minut před koncem první půle se po rohovém kopu prosadil Dominik Preisler.

Ve druhém poločase se pokračovalo ve stejném duchu a diváci se dočkali dalšího gólu. Patnáct minut před koncem se prosadil Samuel Dancák, který rozhodl o exportu tří bodů z Jihlavy do hlavního města. Dukla tak vyhrála na Vysočině 2:1.

Fotogalerie

               
 

Ohlasy trenérů

"O body nás připravila nevyužitá převaha a zahození gólových šancí z prvního poločasu. Soupeř navíc z rohu vyrovnal a ve druhém dějství nás dorazil ze skrumáže," řekl po utkání zklamaný kouč Pavel Procházka.
 
Zápasy
6.kolo | FC Vysočina - Dukla Praha | 3:2
20.kolo | Dukla Praha - FC Vysočina | 1:3
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu