BahrajnBahrajn
Turnaj, sobota 30.6.2018, 13:00, Žirovnice
3:0
(1:0)
FC Vysočina jun.FC Vysočina jun.
 

Diváci: 0
FC Vysočina jun.: Řehák (45. Kolář) - Vášíček, Vedral (70. Kolčava), Mikuška (45. Rychetník), Dujmovič (6. Průša) - Matulka (45. Křišťál), Nerad (45. Štefl), Smejkal (60. Duba), Smékal - Mašič, Turyna (45. Lorenc)
 

Komentář

Fotbalisté FC Vysočina zahájili 85. ročník Perleťového poháru v Žirovnici proti národnímu výběru Bahrajnu vedeného českým trenérem Miroslavem Soukupem. Do utkání FC Vysočina nasadili sestavu postavenou na mladých hráčích, kteří byli zařazeni do přípravy s A-týmem a dodatečně doplněni hráči z juniorky.

Do utkání vstoupili naši hráči aktivní hrou a snaživou kombinací, která končila velkou nepřesností a pomalou kombinací. Soupeř z Bahrajnu předčil náš tým, jak technikou, tak i agresivitou a rychlostí. Ve 12. minutě se Bahrajn ujal vedení krásnou střelou z 25 metrů do horního rohu branky. Z naší strany stojí za povšimnutí pouze střela Nerada z 30 minuty, která skončila nad brankou.

Ve druhé půli došlo k několika změnám, avšak obraz hry se příliš nezměnil. Největší šanci na vyrovnání měl Mašič, který neproměnil pokutový kop v 67. minutě. Který byl nařízen po průniku Lorence a následném faulu. V dalším průběhu se projevila zkušenost soupeře, který v 79. minutě a v 90. minutě zvýšil stav utkání na konečných 3:0.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu