FC Vysočina U19FC Vysočina U19
přát., sobota 21.7.2018,  
2:0
(2:0)
PardubicePardubice
 

Góly: 6. Růžička, 19. Malata
Diváci: 0
FC Vysočina U19: Lancman – Lokvenc (66. Shudeiwa), Svoboda T., Pojezný, Havlín – Pavlas – Křivánek (66. Samek), Svoboda A. (57. Šrámek), Trnka L. (66. Lát), Růžička (75. Svoboda A.) – Malata Mir.
 

Komentář

Kamil Průša: "V úvodních pětadvaceti minutách první půle jsme předvedli aktivní důraznou hru založenou na jednodušším přechodu do ofenzívy. Dařilo se nám měnit těžiště hry a díky krajovým hráčům jsme se dostávali do šancí. Gólově se prosadil Růžička, který zužitkoval Křivánkovu přihrávku a Malata, který si našel odražený míč opět po akci Křivánka. Následně jsme ze hry trošku vypadli. Pardubice byly více na míči a zatlačili nás před naši branku. Do žádných šancí se však nedostávaly. Ve druhé půli se hrál již oboustranně pomalejší fotbal s minimem šancí, na čemž se určitě podepsalo počasí a únava hráčů. Utkání tak skončilo výsledkem z prvního poločasu. Hru, jakou jsme předváděli v první polovině prvního poločasu, musíme zvládnout udržet v dalších zápasech déle. Nezbývá nám tedy nic jiného než tvrdě pracovat v jednotlivých trénincích. Na hráčích vidím, že si toto uvědomují!"

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu