ZlínZlín
22.kolo, sobota 14.4.2001, 16:30
4:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 55. a 65. Lukaštík, 45. Gottwald, 57. Švach, Žluté karty: Macík, Rozhodčí: Čecháček
Diváci: 650
Zlín: Novák – Hubáček, Sečen. Klhůfek, Koubský – Lukaštík (69. Karnay), Švach, Gottwald (67. Hlavňovský), Dobeš – Novosad, Salák (Kroča).
FC Vysočina: Bartoš - Macík – Kadlec (59. Bratršovský), Slavík - Hekerle, Ryška, Večeřa, Veselý, Vaculík (25. Sláma) - Šebek, Šustr (46. Kaplan).
 

Komentář

Nejhorší výkon za dobu účinkování klubu ve II. lize podali fotbalisté FC Vysočina ve Zlíně. Domácí, kteří nastoupili bez tří hráčů základní sestavy, byli v utkání aktivnější a zaslouženě zvítězili. Sen Jihlavy o bodovém zisku se rozplynul během dvaceti minut.

Hosté se na velmi dobrém terénu dopouštěli hrubých chyb v obraně, které domácí dokázali bez problémů využít. Zlín zaskočil soupeře aktivitou a mezi 45. a 65. minutou se čtyřikrát opájeli gólovou radostí. "Hanebný výkon," ulevil si zklamaný asistent trenéra Jihlavy Josef Kolečko. "Bylo to naše nejhorší utkání ve druhé lize. Vůbec jsme nedokázali využít výborně připravený trávník. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě." I pro něj byl výborný výkon zlínských fotbalistů překvapením. Domácí trenéři museli improvizovat ve složení útoku, když na hrotu zaskočil zraněného Slončíka záložník Novosad a nepříliš často nasazovaný Salák. "Výborně hráli Novosad, Lukaštík i Gottwald, kterého jsem ještě nedávno trénoval," pochválil zlínské hráče hostující trenér. Naopak oprávněnou spokojenost netajil jeho protějšek ze zlínské lavičky. "Jihlava je běhavé mužstvo a před zápasem jsem měl obavy, jak se s tím naši hráči vypořádají. Ale zásluhou proměňování šancí, do nichž jsme se dostávali po hrubých chybách hostující obrany, jsme nakonec v pohodě vyhráli," poznamenal domácí trenér Bohumil Páník. Brankový rozdíl mohl být i větší. Rozhodčí neuznali kvůli ofsajdu Zlínu už v úvodu zápasu branku, kterou dal hlavou Salák.

 
Zápasy
7.kolo | FC Vysočina - Zlín | 2:2
22.kolo | Zlín - FC Vysočina | 4:0
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu