PardubicePardubice
30.kolo, čtvrtek 7.6.2001, 16:30
3:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 13. Meduna, 46. Bukač, 90. Pecivál - 72. Bartoš z penalty, Žluté karty: Bakeš, Kaciáň, Pecivál - Šebek, Rozhodčí: Hábl
Diváci: 450
Pardubice: Raba - Jindra, Němeček, Nohavica, Dolejský - Volejník (90. Adam), Bakeš, Valta, Kaciáň - Meduna (35. Dali), Bukač (80. Pecivál).
FC Vysočina: Bartoš - Hekerle - Kaplan, Bratršovský (48. Šourek) - Sláma, Veselý (52. Malínek), Kadlec, Ryška, Šebek - Šustr, Koníř.
 

Komentář

Fotbalisté FC Vysočina Jihlava uzavřeli letošní úspěšnou druholigovou sezónu porážkou v Pardubicích a v konečné tabulce obsadili šestou příčku. Do města perníku přijeli oslabeni o zraněné či nemocné defenzivní hráče Večeřu, Macíka a Slavíka a na výkonu to bylo znát.

"Naši hráči podali zodpovědný bojovný výkon a od začátku šli za vítězstvím. Spokojen jsem především s agresivní hrou a presinkem v prvním poločase," prohlásil po skončení zápasu pardubický trenér Martin Pulpit. Naprosto v opačném rozpoložení byl jihlavský kouč Miroslav Machálek. "Propadli jsme na celé čáře a výprask jsme si zasloužili. Vzhledem ke konci sezóny a absencím v obraně to chápu, ale neomlouvám," uvedl Machálek. Hosté kupili v defenzívě jednu chybu na druhou a sami pomohli pardubickým hráčům k úspěchu. Ve 13. minutě si při autovém vhazování nerozuměl Bratršovský s gólmanem Bartošem a Meduna mohl v poklidu do prázdné branky otevřít skóre. Hned v první minutě druhého poločasu se Bukač pohodlně uvolnil přes Ryšku a zblízka zvýšil na 2:0. Po zbytečném faulu Valty na Koníře v 72. minutě sice jihlavský brankář Bartoš z penalty snížil, ale poslední slovo patřilo opět domácím. Bakešův pas proměnil ve vítěznou pardubickou tečku Pecivál, jenž z pětadvaceti metrů přeloboval vyběhnuvšího Bartoše.

 
Zápasy
15.kolo | FC Vysočina - Pardubice | 2:0
30.kolo | Pardubice - FC Vysočina | 3:1
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu