FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, sobota 28.9.2019, 13:15, sestřih
3:0
(2:0)
HlučínHlučín
 
Góly: 5., 15. a 70. Fila
Diváci: 0
FC Vysočina: Mašek – Jiřík, Vrána, Homola – Vítek (55. Trojan), Procházka, Miška (55. Folejtar), Fila, Krejčí – Jonáš (55. Farka), Bulička (69. Křehlík).
Stanice TV prenosu: sestřih
 

Komentář

„Po celé utkání jsme byli lepším týmem. Byli jsme více u míče a vytvořili si šance, z kterých tři skončili gólem. První branka padla po akci Jiříka, Jonáše a Vítka po naší pravé straně, když Vítkova zpětná přihrávka našla Filu, který se přesně trefil za zadní tyč. Druhý gól padnul po přihrávce Buličky, který nejprve ustál faul a následně přesně našel nabíhajícího Filu, který se tentokrát prosadil chytrou přízemní střelou. I přes velkou územní převahu jsme se ve druhé půli prosadili pouze jednou. Svůj hattrick dokonal Fila, který si míč sám vybojoval a obloučkem přes brankáře přesně zakončil. Kluci navázali na poslední zápas v Prostějově a za dobrý kolektivní výkon si dnes připisujeme druhé vítězství v řadě,“ zhodnotil zápas svých svěřenců Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu