Hradec KrálovéHradec Králové
Tipsport cup, sobota 3.2.2007, 13:00
1:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól: 89. Rezek
Diváci: 100
Hradec Králové: I. poločas: Lindr - Špidlen, Karal, Filip, Poděbradský - Hašler, Hable, Kanda, Šmarda - Munster, Duchnič. II. poločas: Lindr - Jiroušek, Karal, Přibyl, Poděbradský - Bouška, Rezek, Šmarda, Špidlen - Černý, Semerák
FC Vysočina: Rzeszoto – Bartoš (46. Gebreselassie), Ditrich, Šourek, Drga – Čermák (46. Veselý), Gorol, Lovětínský, Cihlář – Faldyna (46. Svoboda), Rabušic (54. Peška).
 

Komentář

Vysočina se v zápase musela obejít bez obou kapitánů – Michala Kadlece, který si plnil studijní povinnosti, a Petra Vladyky, který soustředění v pátek opustil s podezřením na zranění zánártní kůstky. Do zápasu se nezapojili ani nedoléčení záložníci Pacholík a Malínek, stejně tak příležitost nedostali mladíci Kovařík a Nešpor.
Vysočina do utkání vstoupila aktivně a zejména v první části si vytvořila převahu. V 17. minutě neproměnil svoji šanci Cihlář a gólem neskončila ani střela Bartoše, kterou Lovětínský tečoval pouze do tyče.
Vstup do druhé části měli lepší hradečtí a Vysočině trvalo než se začala prosazovat svojí hrou. Do šance se dostal až v 63. minutě Peška, jehož hlavičku po standardní situaci však gólman Lindra chytil. I u další příležitosti byl v 77. minutě Peška, který šikovně tečoval Svobodu střelu z hranice šestnáctky. Ta bohužel zamířila těsně vedle. Tlak Jihlavy pokračoval a v 80. minutě Svoboda trefil břevno hradecké branky. 0 sedm minut později se ani Lovětínský neprosadil sám proti Lindrovi. Utkání tak rozhodl brejk v 89. minutě, kdy se hradecký Rezek přízemní střelou trefil k levé tyči jihlavské branky.
„Utkání ovlivnil silný vítr, ve kterém se těžko hraje pěkný fotbal. Naše vítězství bylo šťastné," prohlásil hradecký kouč Luděk Klusáček.
Jeho protějšek Milana Bokšu byl zklamán z porážky, na druhou stranu si pochvaloval průběh soustředění a přístup hráčů k náročným tréninků, kterými vyvrcholila kondiční část přípravy. Mrzelo ho závěrečné zranění Vladyky, jehož konečná diagnóza ještě nebyla stanovena, a skutečnost, že v žádném ze tří utkání nemohl využít záložníků Malínka a Pacholíka. K poslednímu zápasu poznamenal: „Prohráli jsme proto, že jsme v první půli nezužitkovali vítr v zádech a ve druhém poločase nevyužili šance."

 
Zápasy
3.kolo | Hradec Králové - FC Vysočina | 2:0
18.kolo | FC Vysočina - Hradec Králové | 2:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu