SpartaSparta
přát., úterý 12.5.2020, 13:15
4:1
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 3. Karlsson, 17. Costa, 80. Trávník, 88. Kozák – 35. Shudeiwa
Diváci: 0
FC Vysočina: Veselý – Svoboda, Šimko, Diouf, Novotný – Beltran (77. Serafimov), Shudeiwa – Mikuš (77. Havlín), Smejkal, Chok (60. Křivánek) - Koubek.
 

Komentář

Sparta šla do rychlého vedení, když z křídla do vápna pronikl Karlsson a tvrdou ránou pod břevno zavěsil – 1:0. O pár minut později mohl po přihrávce Smejkala vyrovnat Mikuš, ale vyloženou šanci neproměnil. Letenští hrozili z rohů a právě jeden z nich vedl k přesné hlavičce Costy – 2:0. Ve 25. minutě mohl zvýšit Kozák, ale Veselý jej vychytal. Vzápětí šel na druhé straně po Smejkalově vybídnutí sám na Nicu Koubek, ale střílel vedle. Hosté se zaslouženého snížení stavu přeci jen dočkali, když Novotného centr našel hlavu Mikuše, jenž míč posunul na malé vápno k volnému mladíkovi Shudeiwovi, který hlavou zavěsil – 2:1. Vyrovnat mohl ve 38. minutě Koubek, ale šanci nevyužil.

Ve druhém dějství se dlouho nic výrazného nedělo. Až po čtvrthodině se v modré možnosti opět objevil Koubek, ale ani tato střela k vyrovnání nevedla. Chvíli poté se mohl podruhé radovat Shudeiwa, ale jeho rána zhruba z šestnácti metrů skončila jen na levé tyči Nicovy brány a od ní se odrazila zpět do pole. Sparťanské vedení mohl v 74. minutě zvýšit Drchal, ale na Veselého si nepřišel. Na druhé straně po Svobodově centru nadějně hlavičkoval Křivánek, ale na rumunského reprezentačního gólmana si nepřišel. Zhruba deset minut před koncem v šanci neuspěl Kozák, ale exreprezentační útočník se nakonec branky dočkal v závěrečných minutách, když zvýšil na konečných 4:1. Ještě předtím dal domácím klid Trávník, který se šťastnou tečí jednoho z jihlavských obránců trefil z přímého kopu.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu