FC VysočinaFC Vysočina
2.kolo, čtvrtek 28.10.2021, 12:00
12:1
(5:0)
PorubaPoruba
 
Góly: 4., 33., 46. a 73. Vambera, 20., 25., 56., 57. a 75. Palán, 34. Stratil, 60. Koubek, 62. Liška
Diváci: 0
FC Vysočina: Kadlec - Koubek, Bartes, Tlačbaba, Hájek - Starý, Liška, Hanus - Palán, Stratil, Vambera
 

Komentář

"Do domácí odvety s týmem Poruby jsme vstupovali s hodně pozměněnou sestavou. Z důvodu zranění a nemocí jsme do utkání zařadili další kluky z týmu U14 a nutno podotknout, že si s tím poradili velmi dobře. Po trochu neurovnaném úvodu utkání jsme postupně přebrali otěže hry a zápas jednoznačně ovládli. Oproti utkání v Porubě kluci dokázali zlepšit hru v útočné třetině a vytvářeli si množství střeleckých příležitostí. Gólově se blýskli zejména Radek Palán a Tomáš Vambera. Výsledkem tak bylo zasloužené vysoké vítězství. Vzhledem k odloženému nedělnímu utkání s Prostějovem teď máme týden a půl na to, abychom se dali zdravotně dohromady a dobře se připravili na další těžké domácí utkání s Opavou, která figuruje na třetím místě průběžné tabulky," ohodnotil zápas a následně shrnul plány dalších dní trenér Pavel Tvarůžek. 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu