Zlín BZlín B
3.kolo, neděle 15.8.2021, 10:30
4:1
(1:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Gól: 41. Hrdlička, 53. Kulíšek, 76. Lehký, 90+1. Strachoň – 45. Savi
ČK:
ŽK: 641. Savi (JIB), 76. Kolčava (JIB), 88. Vacek (JIB), 90+2. Jágrik (JIB)
Rozhodčí: Páral – Volek, Bebenek
Diváci: 117
Zlín B: Šiška – F. Němeček, Cedidla, Slovák, Kulíšek, Pafka (C), Bobčík (56. Hellebrand), Mlýnek (56. Lehký), Hrdlička (85. Pobořil), Janetzký (85. Chrudina), Nečas (75. Strachoň). Náhradníci: Bachůrek – Hellebrand, Mlýnek, Lehký, Strachoň, Pobořil, Chrudina.
FC Vysočina B: Jágrik - Lát, Němeček, Mikuška, Novák ( 78.Vacek ) - Fila M., Kolčava - Fila L. ( 62. Crhan ), Havlín, Chok ( 46. Růžička ) - Savi
 

Komentář

Zápas se nám nepovedl herně a tím pádem samozřejmě ani výsledkově. Pro některé kluky to byl první zápas v MSFL a zároveň i první setkání s dospělým fotbalem.

Během celého utkání jsme tahali za kratší konec provazu a spíše jsme se bránili a vyráželi do otevřené soupeřovy obrany.

Když už to vypadalo, že první poločas skončí bez branek, tak jsme obdrželi gól v 41.minutě po nedohrané standardní situaci, ale paradoxně nám ještě do poločasu vyšel jeden brejk a do šaten se šlo za stavu 1:1.

Ve druhé půlce soupeř dal pěkný gól z dalekonosné střely a utkání se tím zlomilo v náš neprospěch.

Klukům nelze upřít snahu, ale bohužel na soupeře jsme dnes nestačili a Zlín "B" vyhrál zaslouženě.

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu