FC Vysočina BFC Vysočina B
8.kolo, sobota 11.9.2021, 10:15
3:3
(1:0)
Dolní BenešovDolní Benešov
 
Góly: 35. Křivánek, 56. Fila L., 81. Tall
Diváci: 0
FC Vysočina B: Lancman - Němeček (75. Lát), Štefánek, Kolčava, Fila M. - Shudeiwa, Chocholatý - Křivánek (75. Havlín), Franěk, Fila L.(90. Savi) - Justin (62.Tall)
 

Komentář

"V sobotním zápase jsme potřebovali nutně získat 3 body a tak jsme byli posíleni o 8 hráčů "A" mužstva. Zápas byl od 1. minuty vyrovnaný, kde jsme měli více příležitostí ke skórování. Do vedení jsme se dostali v 35. minutě po pěkné kombinaci a do šaten jsme šli s jednogólovým náskokem. V poločasové pauze jsme hráče nabádali, že je potřeba vstřelit druhý gól a nedat tak soupeři šanci na bodový zisk. To se nám povedlo a od 56. minuty jsme měli zápas pod kontrolou a nic nenasvědčovalo tomu, že zápas skončí 3:3. Bohužel jsme si mysleli, že se nám nemůže nic stát a byli jsme potrestáni kontaktním gólem na 2:1. Na to se nám povedlo ještě zareagovat a v 81. minutě jsme opět vedli 3:1. Ale i tak se nám po hrubých individuálních chybách se zápas nepovedl dovést do vítězného konce. Vzhledem k velkému posílení z "A" mužstva by se nám tohle obrovské selhání nemělo stát a přijít tak o předem vyhraný zápas," konstatoval po zápase zklamaný kouč Veselý.
 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu