FC Vysočina BFC Vysočina B
10.kolo, neděle 26.9.2021, 10:15
2:1
(0:0)
RosiceRosice
 
Góly: 72. Chocholatý, 92. Shudeiwa
Diváci: 0
FC Vysočina B: Jágrik - Fila M., Štefánek, Christodoulou, Kolčava - Shudeiwa, Chocholatý (90. Mikuška) - Křivánek (87. Crhan), Ritter, Fila L. (87. Savi) - Tall (64. Araujo Wilson)
 

Komentář

"Po třech remízách, kde jsme vítězství ztratili vždy až v závěru zápasu, jsme už potřebovali zvládnout zápas za 3 body, aby nám soupeři v tabulce neodskočili. Zápas byl od začátku vyrovnaný a opatrný. My jsme si zdůrazňovali, že je potřeba utkání zvládnout a tak jsme byli trochu nervózní, postupem času to z nás spadlo a začali jsme mít nebezpečné situace v pokutovém území. Žádnou možnost jsme ale nedokázali využít, poločas tedy skončil 0:0. Ve druhém dějství se zápas odehrával v podobném duchu jako první půlka a čekalo se na první gól. Ten se nám povedlo vstřelit v 72. minutě po pěkné kombinaci a šli jsme tak do zaslouženého vedení. V 80. minutě jsme mohli soupeři odskočit na 2:0, ale nadějný brejk jsme nezakončili dobře. Bohužel už poněkolikáté jsme v závěru inkasovali a nechali soupeře vyrovnat na 1:1. Tentokrát se ale v úplném závěru přiklonilo štěstí na naší stranu a my dali v 92. minutě vítěznou branku a připsali si tak do tabulky pro nás velmi důležité 3 body," okomentoval utkání trenér Michal Veselý.
 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu