OtrokoviceOtrokovice
13.kolo, sobota 16.10.2021, 10:15
2:0
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 

Diváci: 0
FC Vysočina B: Lancman - Růžička, Němeček, Kolčava, Farka (9. Pekárek) - Miška, Fila M. - Lát (84.Vodička), Havlín, Crhan (75. Bulička) - Savi
 

Komentář

"Vzhledem k termínové kolizi našeho "A" mužstva v Prostějově jsme nemohli využít posílení juniorky a tak s námi do Otrokovic odjelo 6 dorostenců. Dva z nich se dokonce dostali do základní sestavy a třetí hned brzy po začátku utkání, protože jsme museli vynuceně střídat pro zranění. Soupeř byl od začátku aktivní, ale nedostal se do žádné vyložené šance, my jsme se dobře posouvali ve středním bloku a vyráželi k rychlým brejkům. Ve 27. minutě jsme neodvrátili do bezpečí míč po standardní situaci a z následné střely jsme inkasovali vedoucí gól soupeře. O přestávce jsme si upravili posuny v obranné fázi, protože nás soupeř v první půlce přečísloval a řekli jsme si, co změníme do druhého dějství s tím, abychom se pokusili zápas minimálně zremizovat.
Plán se nám dařil realizovat a byli jsme čím dál víc nebezpeční, v 55. minutě jsme po pěkné akci mohli nebo spíše měli vyrovnat, ale to se nám bohužel nepodařilo. Do konce utkání jsme už měli spíše pološance a neřešili jsme dobře situace v poslední třetině hřiště. Takže před koncem zápasu nám Otrokovice dali z brejku rozhodující gól. I přes prohru bych chtěl pochválit dorostence, jak zvládli svůj první zápas mezi dospělými," okomentoval utkání s Otrokoviceme kouč Michal Veselý.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu