Olomouc BOlomouc B
15.kolo, neděle 31.10.2021, 10:15
3:1
(2:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly: 87. Lokvenc
Diváci: 0
FC Vysočina B: Lancman - Růžička, Němeček (58. Krejčí), Irodotos, Fila M. - Kolčava, Chocholatý - Lát (76. Novák), Franěk (76. Chok), Crhan (46. Farka) - Savi (84. Lokvenc)
 

Komentář

"V zápase "B" jsme tahali za kratší konec provazu, Sigma byla po celý zápas lepším týmem, přesto si myslím, že jsme dva obdržené góly dostat nemuseli, kdybychom lépe vyřešili hru v poslední třetině hřiště.
Nejvíce mě mrzí branka na 2:0, kterou jsme soupeři přímo darovali a ještě k tomu v nastavení první půlky, to se nám už nesmí stávat.
Do druhého dějství jsme chtěli zápas ještě zdramatizovat, bohužel to se nám nepodařilo a naopak jsme ještě jednu branku inkasovali.
V závěru utkání jsme alespoň korigovali výsledek na konečných 3:1," okomentoval utkání trenér Michal Veselý.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu