Zlín BZlín B
20 , neděle 3.4.2022, 15:30
4:1
((0:0))
FC VysočinaFC Vysočina
 
branky: 52. Hodulák, 60. Hellebrand, 67. Ondroušek, 84. Nevěřil - 81. Pivnička
Diváci: 20
Zlín B: Husták - Kojecký, Ulrych (34. Filgas), Hvozdenský (72. Boráň), Hellebrand (77. Kuneta), Dorňák, Ondroušek, Branecký (65. Hošťálek), Hodulák (77. Vörös), Tesař, Nevěřil.
FC Vysočina: Holan - Šerý (60. Staněk), Haala (45. Klouček), Dolejší (72. Záviška) - Hudák (80. Pátek), Veselý, Udržal, Matoušek - Pivnička, Záruba - Zimmermann (60. Jelínek).
 

Komentář

"Dnes jsme se utkali s velmi dobře připraveným soupeřem. I tak jsme v první půli byli aktivnější a vytvořili si více příležitostí. V koncovce jsme bohužel nebyli přesní nebo nás vychytal domácí brankář. Do druhé půle jsme nevstoupili dobře a po individuální chybě a ztrátě míče jsme prohrávali. Vyrovnat mohl Záruba, který však na Hustáka nevyzrál. Z následného protiútoku jsme inkasovali podruhé a z této rány jsme se již nevzpamatovali. Zlín nás zlobil rychlými protiútoky a po jednom z nich šel na rozdíl tří branek. Po přímočaré akci Záruby a chladné koncovce Pivničky jsme snížili na 3:1. Naneštěstí jsme hned do minuty dostali čtvrtý gól, který dal zápasu konečnou podobu. Jelikož byl Zlín dnes efektivnější v koncovce, tak mu musíme pogratulovat k výhře a přijmout tak druhou prohru v soutěži!"   
 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu