FC VysočinaFC Vysočina
22.kolo, neděle 17.4.2022, 16:00, Jiráskova, tráva č. 2
8:2
(4:1)
KroměřížKroměříž
 
branky: 5. Hudák, 14. a 51. Matoušek, 38. Klouček, 40. Dolejší, 65. Záruba, 76. a 80. Staněk - 29. Vejtasa, 66. Čečatka.
Diváci: 30
FC Vysočina: Holan - Klouček (57. Jelínek), Puzrla, Dolejší, Novák - Veselý (74. Raitmajer) - Staněk, Hudák (57. Záruba), Pivnička, Matoušek (57. Udržal) - Zimmermann.
Kroměříž: Buček - Čečatka (70. Solař), Měrka (70. Pospíšil), Poltoranos, Koutný, Vaněk, Vaculík, Hanslík, Vejtasa, Frkal, Dvořák (53. Zmeškal).
 

Komentář

Komentář trenéra Kamila Průši: "Po celou dobu jsme měli utkání pod kontrolou. Hosté si určitě také vypracovali pár šancí, které musel řešit Holan, ale i tak je naše dnešní výhra zcela zasloužená. Určitě bychom chtěli některé naše situace řešit více fotbalově, ale na menším hřišti se nám toto ne vždy dařilo a museli jsme tak hrát jednodušším způsobem. I tak se nám povedlo vstřelit některé branky po hezkých kombinacích."
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu