FC VysočinaFC Vysočina
PU, neděle 23.1.2022,  
1:0
(0:0)
VrchovinaVrchovina
 
Góly: 85. Walter
Diváci: 0
FC Vysočina: 1. poločas - Doležal - Němeček, Jiřík, Mikuška, Novák - Miška, Procházka - Farka, Vacek, Jiroušek - Došek 2. poločas - Vlček - Pekárek, Jiřík, Homola, Novotný - Fila M., Procházka - Walter, Miška, Jiroušek - Och
 

Komentář

Vzhledem k tomu, že se o víkendu zrušil zápas kategorie U19, tak jsme mohli využít služby 8 dorostenců a vyzkoušet je v konfrontaci dospělé kopané. Zápas s regionálním soupeřem nesl znaky přípravného období. My jsme slušně kombinovali, ale pouze ve střední zóně a finální část už tak přesná nebyla. Vrchovina nás zaměstnávala především z rychlých protiútoků. Poločas skončil 0:0 a i druhé dějství se odehrávalo v podobném duchu.
K nám se v závěru přiklonilo štěstí a podařilo se nám vstřelit vítěznou branku. Naši mladící, kteří do utkání nastoupili zvládli utkání velmi slušně a ukázali tak, že  s nimi můžeme v budoucnu určitě počítat," zhodnotil výkon trenér Michal Veselý.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu